5 článkov, ktoré vám pomôžu v kariére: Inšpirujte sa!

Mesiac marec priniesol na portáli Karierainfo.sk množstvo zaujímavých tém. Venovali sme sa stresu v práci, ale aj spôsobom, ako získať prax a pracovné skúsenosti. Všetkým nezamestnaným sme odporučili, ako efektívne využiť voľné dni. Ukázali sme vám tiež, v akých podmienkach niekedy musia pracovať slovenskí zamestnanci a všetkým, ktorí zvažujú dať výpoveď, sme spísali zoznam výhod, ktoré môže odchod zo zlej práce priniesť. Prečítajte si články, ktoré ste možno prehliadli!

 

Rozlúčte sa so stresom: Máme pre vás niekoľko tipov

Zažívate v poslednom období v práci stresujúce obdobie? Naučte sa, ako ho úspešne zvládnuť. V tomto článku sme pre vás spísali 5 užitočných rád, ako sa dostať do pohody.


Nemáte čo uviesť do životopisu? Takto získate kopec pracovných skúseností

V marci sme sa venovali aj nováčikom na trhu práce. Namiesto tohosťažovania sa, že nemáte dostatočnú prax a skúsenosti, sme vám priniesli 5 tipov, vďaka ktorým si zaplníte životopis.

Ilustračné foto Galéria fotiek (7) Zdroj: thinkstockphotos.com


 

Ste bez práce? Ako využívate svoj voľný čas?

Ak ste v tomto období bez práce, máme pre vás návod, ako efektívne využiť voľno, ktoré máte. Skúste si aj vy naplánovať svoj deň podľa nášho vzorového harmonogramu.


Dať výpoveď môže priniesť obrovskú zmenu: Takto môže vyzerať aj váš život

Nezabudli sme však ani na zamestnaných ľudí. Mnohí z nich zostávajú v práci, v ktorej nie sú spokojní a ktorá ich nenapĺňa. Často im však chýba odvaha zmeniť svoju situáciu. Preto sme spísali, ako sa ich život zmení, ak sa predsa len rozhodnú podať výpoveď.


Smutná realita slovenských firiem: Aj takto sa správajú k svojim zamestnancom

Do redakcie nám tiež prišiel zúfalý list zamestnancov istej firmy z východu. V ňom popisovali, v akých podmienkach musia pracovať a ako s nimi ich nadriadení zaobchádzajú. Prečítajte si sami, čo všetko musia zamestnanci tejto firmy trpieť.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 7
Viac o téme: Rady Poradňa Tipy Práca Kariéra Zamestnanie Právna Články Najlepšie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy