Práca produktového manažéra: Získajte kreatívnu prácu!

Hľadáme produktových manažérov!Hľadáme produktových manažérov! Zdroj: photl.com

Produktový manažér je človek, ktorý je vo firme zodpovedný za pridelený produkt alebo viaceré produkty. Na starosti má plánovanie, realizáciu, vývoj a predaj produktu. Môže mať na starosti aj vyhodnocovanie úspešnosti zvereného produktu, ako aj vypracovanie rôznych reportov a analýz. Pri vymýšľaní nových stratégií uplatní aj svoju kreativitu.

 

Aj vás láka práca produktového manažéra? Pozrite si šesť pracovných ponúk z pracovného portálu Kariera.sk z oblasti automobilového priemyslu, IT  sféry, výskumu, personalistiky alebo reklamy a marketingu.

 

  1. Produktový manažér v automobilovom priemysle
    Zamestnanec bude mať na starosti kompletnú starostlivosť o značku Škoda Auto Slovensko. Jeho úlohou bude analyzovať trh, konkurenciu a vozidlá značky, ako aj vytváranie cenníkov a editácia a správa katalógov.
     
  2. Produktový manažér v oblasti personalistiky
    Hlavnou náplňou práce produktového manažéra v medzinárodnej spoločnosti, ktorá sa zaoberá poradenstvom je vývoj nových produktov, ako aj inovácie a zmeny existujúcich produktov, ako aj monitoring a práca z analýzami a štatistikami.
     
  3. Produktový manažér v IT
    Pri práci je potrebný anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, ako aj všeobecný prehľad v IT oblasti. Úlohou produktového manažéra je zabezpečovanie komunikácie s dodávateľmi, analýza predajných dát, ako aj koordinácia činnosti s internou logistikou a logistikou dodávateľov.

    Firma ponúka možnosť kariérneho rastu, nadštandardné ohodnotenie a ďalšie zamestnanecké výhody.
     
  4. Produktový manažér vo výskume
    Produktový manažér pre laboratórnu techniku bude denne využívať anglický jazyk písomnou aj ústnou formou. Okrem marketingových aktivít ho čaká zabezpečovanie realizácie produktov, ako aj komunikácia s dodávateľmi a príprava cenníkov produktov z oblasti laserových systémov a didaktickej a prezentačnej techniky.
     
  5. Produktový manažér v reklame a marketingu
    Jednou z úloh produktového manažéra web stránok je riadenie kompletného životného cyklu produktov, príprava a vývoj nových produktov, koordinácia zavedenia produktu s externými aj internými dodávateľmi, ako aj príprava analýz a business casov.

    Výhodou tejto práce je, že zamestnanec má flexibilný pracovný čas, môže sa realizovať pri uplatnení nových nápadov a počas práce získať dodatočné vzdelávanie.
     
  6. Produktový manažér v telekomunikácií
    Práca produktového manažéra je zodpovedná práca. Produktový manažér v oblasti telekomunikácií bude riadiť alebo bude členom projektového tímu v medzinárodných projektoch v biznis segmente. Taktiež bude zabezpečovať štandardné projektové riadenie vo fázach projektu, ako je príprava projektu, analýza, dizajn, implementácia, testovanie, akceptácia, uzatvorenie a odovzdanie výstupu do používania a ďalšie činnosti.

    Zamestnanec získa nielen zaujímavú prácu, ale aj celú škálu benefitov z oblasti zdravotnej starostlivosti, športu a kultúry. Využiť môže aj vzdelávacie centrum a širokú škálu interných aj externých školení. Benefitom je aj príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie a flexibilný pracovný čas.
Viac o téme: Práca Manažér Pracovné Ponuky Kariera.sk Prácu Kreatívna Produktový Získaj
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy