Ponuka práce: Hľadáme obchodníka pre bannerovú reklamu

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Do spoločnosti Zoznam hľadáme manažéra predaja, ktorý bude svoju prácu vykonávať telom aj dušou. Rád sa pohybuje na internetovom poli a vie predať nielen seba, ale aj produkty spoločnosti.

 

 

„Vo svete biznisu nedostanete to, čo si zaslúžite, dostanete to, čo si vyjednáte.“ – Chester L. Karrass

„Ak nemáte konkurenčnú výhodu, tak radšej nekonkurujte.“ – Jack Walch

„V modernom svete biznisu je zbytočné byť kreatívny a originálny, pokiaľ to neviete predať. Nemôžete čakať od šéfov, že rozpoznajú dobrý nápad, pokiaľ im tento nápad nie je prezentovaný výborným obchodníkom.“ - David M. Ogilvy

„Pravdou je, že každý človek je predajcom. Akákoľvek je vaša oblasť činnosti, vždy máte klientov a stále musíte predávať.“ – Jay Abraham

Je vám jeden z výrokov známych ľudí blízky? Ak by ste si mali vybrať jeden z nich, ktorý by vás najviac vystihoval? Nebojte sa, takúto otázku od nás nedostanete na pracovnom pohovore na pozíciu sales manažér/ka pre bannerovú reklamu. Budete však musieť  zaujať svojimi zručnosťami a vlastnosťami.

Obchodné zručnosti a skúsenosti s internetových obchodom iba hrajú vo váš prospech. Očakáva sa od vás, že budete mať analytické myslenie, schopnosť posúdiť, zhodnotiť, navrhnúť a zadať projekt na vypracovanie a taktiež pri práci by ste mali preukázať, že ste tímový hráč.

Aby ste mohli s chuťou vykonávať prácu, mala by vám byť blízka práca na internete a reklama. Mali by ste si vedieť predstaviť sám seba pri každodenných pracovných činnostiach, medzi ktoré bude neodmysliteľne patriť:

  • zabezpečovanie kompletnej starostlivosti o klientov
  • rozvoj aktívnych kontaktov a vzťahov s klientmi
  • prezentácia produktov a služieb spoločnosti Zoznam.sk
  • vypracovávanie cenových ponúk, monitorovanie trhu
  • prispievanie ku kontinuálnemu nárastu predaja a podielu na trhu
  • a ďalšie povinnosti

Ak vás pracovná ponuka zaujala a chcete sa dozvedieť viac o benefitoch práce a termíne nástupe, pozrite si ponuku na pracovnom portáli Kariera.sk alebo prácu odporučte vášmu známemu.
 

Viac o téme: Kariera.sk Ponuka práce Pracovná pozícia Sales manažér
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy