Ponuka práce: Hľadáme marketingového manažéra/PR manažéra

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Hľadáme človeka s dvoma káčkami. Komunikácia a kreativita sú dve najpodstatnejšie vlastnosti nového zamestnanca, ktorého by sme si radi posadili na stoličku marketingového a PR manažéra do spoločnosti Zoznam.sk

Bystrá hlava, k tomu nápad, komunikácia je jasná, pridať sa k nám môžeš hneď z rána. Nepotrebujeme, aby si tvoril reklamné texty, ktoré budú predávať, ale potrebujeme, aby si bol hlavným rečníkom spoločnosti Zoznam a komunikoval v tom najlepšom svetle nielen s externými spolupracovníkmi ale aj interne.

Ak ťa pozveme na pracovný pohovor, ako by si odpovedal na tieto otázky?
 

  1. Navrhni formy marketingovej komunikácie.
  2. Navrhni kreatívny koncept súťaže alebo kampane na jeden z produktov spoločnosti Zoznam. Pomôcku nájdeš na našich stránkach
  3. Ktorý z produktov spoločnosti Zoznam by potreboval lepšiu komunikáciu navonok? Aký spôsob prezentácie by si navrhol?
  4. Ak by si mal zlepšiť internú komunikáciu v spoločnosti, ako by si postupoval a aké aktivity by si navrhoval?

Pokiaľ sme ťa neodradili, povieme ti niečo o nás a akého človeka hľadáme. Sme spoločnosť, ktorá prevádzkuje jeden z najnavštevovanejších portálov na slovenskom internete Zoznam.sk. V našom portfóliu máme viac ako 40 on-line produktov, ako napríklad: Topky.sk, Predpredaj.sk, oPeniazoch.sk, Dromedár.sk, Športky.sk, Feminity.sk, Kariéra.sk, PodKapotou.sk, Hudba.sk, PlníElánu.sk, Vyšetrenie.sk, Špuntík.sk a ďalšie produkty. Na pozíciu marketingového manažéra/PR manažéra hľadáme človeka s vysokoškolským vzdelaním v oblasti marketingu, ktorý má praktické skúsenosti z marketingovej alebo PR agentúry. Takýto človek by mal mať organizačné schopnosti, zdravú mieru asertivity, byť komunikatívny, flexibilný, mal by sa vedieť sám motivovať, ovládať slovenskú gramatiku, anglický jazyk na komunikačnej úrovni, mať príjemné vystupovanie a pracovať samostatne.

Ak si vieš predstaviť sám seba na tejto pracovnej pozícii a spĺňaš uvedené požiadavky, tak neváhaj kliknúť na ponuku práce na pracovnom portáli Kariera.sk, kde sa dozvieš viac informácii.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Viac o téme: Marketing PR Kariera.sk Ponuka práce Pracovná pozícia PR manažér Marketingový manažér
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy