Ponuka práce: Pozície atraktívne v budúcom roku

Atraktívnym povolaním v budúcom roku bude aj špecialista na sociálne siete.Atraktívnym povolaním v budúcom roku bude aj špecialista na sociálne siete. Zdroj: photl.com

V roku 2014 budú stále atraktívne pozície v IT oblasti, vo sfére obchodu alebo vzdelávania. K nim pribudnú aj ďalšie pracovné pozície zo sféry internetu a sociálnych sietí. Pošlite svoj životopis už teraz, aby ste od budúceho roka získali zaujímavú prácu.

 

Z ponuky pracovného portálu Kariera.sk vyberáme atraktívne pracovné pozície:
 

  1. IT analytik, IT architekt, IT tester, programátor, web dizajnér
    Ak hľadáte pre seba doplnkovú prácu popri vašej hlavnej pracovnej činnosti, ponuka práce je šitá práve pre vás. Na pozíciu web programátor sa vyžaduje jazyk PHP, je potrebná znalosť OOP v PHP – front-end aplikácie, Web service technológie SOAP, REST a výhodou je aj znalosť relačných databáz

    Na ďalšiu pozíciu SharePoint programátor potrebujete 3-ročnú prax s .NET, SharePoint 2013 a skúsenosti s administráciou serverov, migráciou stránok, či s vývojom Workflow a Infopath riešení na SharePoint.  Vyžadujú sa aj skúsenosti s optimalizáciou kódu a s implementáciou bezpečnostných customizácií. Pracovať už môžete od budúceho roka.

    Okrem horeuvedených dvoch pozícií sú k dispozícií aj ďalšie ponuky pre JAVA programátora, MS CRM konzultanta, Liferay developer, ETL/DWH špecialistu.

     
  2. Architekt ICT riešení
    Ak radi pripravujete technické návrhy, high level dizajn a low level dizajn náročnejších a komplexných ICT riešení, môžete sa ozvať na ponuku práce od Slovak Telekomu. Vašou úlohou bude navrhovať architektúru a dizajn ICT služieb a riešení vrátane manažovaných služieb, plánovať rozpočty, navrhovať optimalizácie a rozvíjať služby, poskytovať podporu a konzultácie pre predaj a ďalšie aktivity.

    Vašou výhodou je, ak ste pracovali v oblasti Telco/IT okolo 5 rokov a máte skúsenosti s vývojom produktov a služieb a životným cyklom produktov.
     
  3. Vývojár pre oblasť bankovníctva
    Na túto pozíciu sa môžete hlásiť, ak máte za sebou VŠ štúdium zamerané na informatiku a ovládate anglický jazyk na úrovni technického minima. Vašou prednosťou bude aj to, že máte predošlú aspoň 2-3 ročnú prax na pozícii Java/J2EE developer, ovládate OOP, máte skúsenosti s vývojom front-endu a poznáte aplikačné servre.
     
  4. Nákupca
    Obchodnícke pozície budú atraktívne aj v budúcom roku. Medzi aktuálnu ponuku teraz patrí aj práca nákupcu, ktorého úlohou bude realizovať výberové konania a vyjednávať rámcové kontrakty na nákup pridelených komodít, pripravovať a realizovať stratégie rokovaní s dodávateľmi a vypracovávať dodávateľské zmluvy a sledovať plnenie zmlúv.
     
  5. Junior analytici na oddelení marketingu
    Ak chcete využívať anglický jazyk na dennej báze, bavia vás analýzy, práca s číslami a máte predchádzajúce skúsenosti z danej oblasti, máte šancu získať prácu v lukratívnej spoločnosti a naštartovať tak svoju kariéru v oblasti marketingu, rozpočtu a obchodu. Zaujímavé je finančné ohodnotenie od 950 do 1000 eur mesačne a 13. plat. 
     
  6. Social media specialist
    Mediálna agentúra  hľadá do svojho tímu šikovného a flexibilného špecialistu na sociálne siete, ktorý bude pracovať na viacerých projektoch. Vhodným kandidátom na túto pracovnú pozíciu je ten človek, ktorý si nosí smartfón aj do postele, má prehľad o mediálnom a reklamnou trhu na Slovensku  a jeho prednosťou sú dobré interpersonálne schopnosti. Podmienkou na pozvanie na osobný pohovor je vypracovanie zadania, ktoré agentúra pošle vybraným uchádzačom.
     
  7. Lektor pre interný rozvoj
    Úlohou lektora je zabezpečovať úlohy v oblasti vzdelávania a tréningov. Zamestnanec bude mať na starosti interný rozvoj zamestnancov, prípravu obsah a realizáciu tréningov, školení a workshopov. Lektor bude zároveň participovať na projektoch banky v oblasti talent manažmentu.
     
  8. Online marketing manager
    Ak je vašim druhý svetom oblasť internetu, možno práve vy sa nájdete v online marketingu. Na zodpovednosť budete mať PPC kampane, návrhy, grafické spracovania a vyhodnocovanie kampaní. Neunikne vám ani hľadanie nových obchodných príležitostí a pracovné stretnutia s obchodnými partnermi.
     
  9. Sales/Marketing analyst
    Táto pracovná ponuka je vhodná pre všetkých, ktorí študovali štatistiku, matematiku alebo príbuzný odbor. Výhodou je aj to, ak niekto využíval v práci štatistické analýzy a modely. Do tohto všetkého treba ešte správne namiešať „príchuť“ marketingu a zaujímavá práca v motivujúcim finančným ohodnotením do 1500 eur je vaša.
     
  10. Farmaceut
    Úlohou farmaceuta budú rôznorodé činnosti, od poskytovania konzultácií liekov na predpis a bez lekárskeho predpisu, až po poskytnutie informácií o skladovaní liekov, o ich dávkovaní,  nežiaducich účinkoch a liekových interakciách.
Viac o téme: Pozície Rok Budúci Pracovné Kariera.sk 2014 Atraktívne
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy