Platy od 2500 eur, finančné bonusy a množstvo benefitov? Poradenská spoločnosť hľadá nových kolegov

Hľadáte si zamestnanie, v ktorom budete môcť rásť a za svoju prácu budete adekvátne odmenený? Ak áno, možno pred vami stojí tá správna príležitosť. Práca v spoločnosti ADASTRA znamená pracovať v príjemnom prostredí založenom na vzájomnom rešpekte a tímovom duchu. Pridajte sa do tímu kolegov, ktorí milujú svoju prácu, ktorí si chcú navzájom pomáhať a zdieľať svoje skúsenosti a poznatky. Všetky benefity, výhody a voľné pracovné pozície nájdete na portáli Kariéra.sk.

ADASTRA je medzinárodná poradenská spoločnosť špecializujúca sa na informačný manažment. Pre svojich zákazníkov v bankovníctve, financiách, telekomunikáciách alebo v iných odvetviach bohatých na údaje dodáva riešenia v oblasti správy informácií a vytvára riešenia, ktoré premieňajú údaje na obchodnú hodnotu. Riešenia spoločnosti ADASTRA zahŕňajú Data Warehousing, Data Quality, Business Intelligence a Enterprise Integration.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť ADASTRA?

  • Výkonnostný bonus, predpredajový bonus, bonus za odporučenie kolegu
  • Prístup k najnovším technológiám a know-how
  • Personalizované plány profesionálneho rozvoja
  • Multisport karta, dni voľna navyše, firemné zájazdy

Čo sa od vás očakáva?

  • Ochota učiť sa a zápal pre nové trendy, technológie a výzvy
  • Ochota komunikovať a vymieňať si informácie s kolegami a zákazníkmi
  • Flexibilita a schopnosť učiť sa nové veci
  • Že sa nebudete báť klásť otázky a zdieľať získané vedomosti

Aké pozície v spoločnosti ADASTRA sú momentálne voľné?

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava

Plat: 2500 €

Na tejto pozícii sa stanete súčasťou Hadoop tímu, zodpovedného za budovanie a prevádzkovanie frameworku Hadoop. Budete pracovať na skutočných projektoch pre popredných nadnárodných klientov, budovať klastre Hadoop na základe požiadaviek zákazníkov, odstraňovať a riešiť problémy a pomáhať zákazníkom. Všetky podrobnosti o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava

Plat: 2500 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Budete zodpovedný za návrh a implementáciu automatizovaných nástrojov na zber a prenos dát z viacerých zdrojových systémov do cloudovej platformy AZURE. Budete pracovať na návrhu a vývoji rozsiahlych projektov spracovania a analýzy dát a konzultovať zákazníkov spoločnosti Adastra. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava

Plat: 2900 €

Budete zodpovedný za návrh a implementáciu automatizovaných nástrojov na zber a prenos údajov z viacerých zdrojových systémov do cloudovej platformy AWS. Budete pracovať na návrhu a vývoji rozsiahlych projektov spracovania a analýzy dát, konzultovať so zákazníkmi Adastra, ako zlepšiť ich obchodné výsledky v oblastiach ako riadenie rizika, predaj, zákaznícka skúsenosť a optimalizácia procesov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Všetky ponuka spoločnosti Adastra, s.r.o. nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy