Získajte nové zručnosti pri zmene svojej kariéry! Kurz s plným preplatením od Úradu práce je tu pre vás!

Čo všetko sa zmenilo na trhu práce za posledné roky? Je zadávanie materskej do životopisu naozaj potrebné? A čo ak to dnes funguje celkom inak? Ako je možné, že uchádzači posielajú desiatky životopisov a bez úspechu? Kde sa stráca hodnota ich skúseností? Nechajte si poradiť ako vyťažiť zo svojej praxe maximum a odprezentovať sa ako atraktívny kandidát.

Ak ste pripravení na novú výzvu vo svojej kariére, alebo ešte stále váhate či urobiť zmenu –táto ponuka pre vás.

Naša vzdelávacia ponuka vám môže pomôcť pri zmene zamerania! Kurz je nielen plne preplatený Úradom práce, ale tiež poskytuje praktické znalosti a zručnosti, ktoré potrebujete na úspešnú zmenu. Nečakajte, aby ste si splnili svoje kariérne sny! Prihláste sa ešte dnes a otvorte si dvere k novým možnostiam! 

ONLINE KURZ č. 1 / Ako si vyberať na trhu práce

Naučíte sa ako napísať životopis, ktorým zaujmete. Ako sa prezentovať na pohovore aj keď si neveríte. Dozviete sa aké chyby robia zamestnanci keď si chcú pýtať vyšší plat. Ako bonus sa dozviete ako vycibriť vaše zručnosti a to nielen v komunikácii. 

 Po absolvovaní kurzu si budeteš vedieť pripraviť životopis, ktorý odprezentuje to najlepšie z vašej praxe, na pohovore sa dokážete bez problémov odprezentovať. K tomu všetkému dostanete presný postup ako si pýtať vyšší plat.  A to je začiatok toho, ako si môžete začať vyberať z pracovných ponúk, pretože si budete oveľa viac veriť. 

ONLINE KURZ č. 2 / Komunikačné zručnosti pri hľadaní práce

Pre uchádzačov, ktorí cítia že potrebujú zlepšiť svoje vyjadrovanie, vhodné na rozvoj prezenčných zručností, naučíte sa ako si vybudovať dôveru a získať pozornosť zamestnávateľov. Ako prezentovať silné a slabé stránky, ktoré veci do komunikácie pri hľadaní práce už nepatria.

Po absolvovaní kurzu sa dokážete prezentovať pri akejkoľvek situácii, spoznáte ako si ľahko vybudovať dôveru, budete vedieť pracovať so svojou sebahodnotou, nebudete mať problém získať pozornosť. Čaká vás veľa tipov ako si veriť. Žiadne prázdne reči a omáčky – vaše výsledky odprezentované tak, aby ukazovali čo dokážete. 

Rozsah a termíny školení nájdete na webe.

ONLINE KURZ č. 3 / HR tréning pre personalistov

Vo svete personalistov to vôbec nie je ľahké, na kurze sa dozviete čo je potrebné urobiť skôr ako začnete hľadať kandidátov. Dostanete postupy a tipy kde sa nachádzajú kandidáti, ktorých hľadáte. Ako komunikovať s uchádzačmi, ako im rozumieť a prečo je aktívne počúvanie dôležité. V závere sa dozviete ako si udržať  zamestnanca. 

Po absolvovaní kurzu budete vedieť ako dosahovať úspech ako personalista, naučíte sa hľadať uchádzačov, dokážete sa orientovať v životopisoch, naučíte sa rozoznávať tipy kandidátov a nebude pre vás problém vytvoriť pracovné prostredie, v ktorom budú chcieť zamestnanci ostať.

Vzdelávanie je určené pre tých, ktorí si chcú zlepšiť svoju vlastnú atraktivitu. Ak nemáte istotu v tom ako si vytvoriť prezentáciu pri uplatnení sa na trhu práce. A radi by ste zlepšili svoje zručnosti vo verbálnej komunikácii.

Nájdete tu odpovede aj vtedy ak tušíte, že váš životopis nie je terno – hoci vaša prax a výsledky nie sú práve najhoršie. Chcete si byť istý svojich kvalít, ale cítite obavy len čo sa spomenú silné stránky? 

Naučíte sa určovať svoje kariérne ciele pri plánovaní vášho profesionálneho rozvoja a dosahovaní úspechu vo vašej kariére.

Viac o národnom projekte Zručnosti pre trh práce nájdete tu

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

  • Autor: © Zoznam/skalicka
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy