Láka vás svet technológií? Vyberte si z týchto ponúk a zarábajte až 2980 eur mesačne

Ste technicky zdatný a nebojíte sa zodpovednosti? Máte záujem o technológie a chuť ďalej sa rozvíjať? Ak áno, možno pred vami stojí zaujímavá pracovná príležitosť. Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o okrem slušného platového ohodnotenia svojim zamestnancom ponúka množstvo benefitov a skutočné možnosti profesionálneho rastu. Hľadáte si stabilné zamestnanie, v ktorom budete mať dostatok príležitostí na rozvoj? Nachystajte si životopis a pozrite sa, ktoré pozície sú voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Manz Slovakia?

Vybraný kandidát okrem stanovenej mzdy získa množstvo výhod a benefitov. Okrem 13-teho platu Vám zamestnávateľ ponúkne aj príplatky za pobyt v zahraničí alebo príspevky zo sociálneho fondu. Výhodou je príjemné pracovné prostredie, stravovanie priamo v spoločnosti a množstvo jazykových a vzdelávacích kurzov. 

Platy od 980 do 2980 eur, štedré príplatky a ďalšie benefity. Vyberte si z 11 pracovných príležitostí a zašlite svoj životopis na Kariéra.sk. Všetky ponuky spoločnosti Manz Slovakia s.r.o. nájdete zhrnuté v tomto článku.

Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o. obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2200 €

Náplňou práce je koncepcia a plánovanie softvérových riešení pre stroje a linky, programovanie PLC (Beckhoff TwinCAT 3.1) a systémov HMI strojov a zariadení a tiež spolupráca s medzinárodnými projektovými tímami s cieľom spracovať zákaznícke a vývojové projekty. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1900 €

Ako Software-developer/PLC programátor sa budete venovať najmä programovaniu PLC (Beckhoff TwinCAT 3.1), systémov HMI strojov a zariadení, implementácii rozhrania k riadiacim systémom vyššej úrovne (MES) a vyhotovovaniu softvérovej dokumentácie. Chcete sa dozvedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2380 €

Hľadá sa šikovný technicky zdatný PLC programátor, ktorý bude mať na starosti oživenie špeciálnych strojov a zariadení v kmeňovej spoločnosti, ako aj u zákazníkov v zahraničí. Súčasťou práce je tiež vykonávanie špecifických školení zákazníkov v oblasti softvéru. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať môžete na Kariéra.sk.

Láka vás svet technológií? Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2380 €

Na tejto pozícii vás čaká funkčné a disciplinárne vedenie tímu elektro konštruktérov, plánovanie kapacít a vyťaženosti tímu a podpora pri tvorbe konceptov elektro projekcie podľa zákazníckych požiadaviek. Všetky podrobnosti o tejto pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2200 €

Vašou úlohou bude poskytovať technické riešenia/možnosti vyhotovenia elektro projekcie pre konceptový tím vo fáze RFQ pre účely nacenenia projektu, tvorba detailných konceptov/projekcie a interných špecifikácií na základe zákazníckych požiadaviek a prvotné definovanie LLI po spustení projektu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

E-DRAFTER/Kreslič elektro projekcie

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1300 €

Hľadá sa šikovný návrhár elektro projekcie, ktorý bude mať na starosti kreslenie a modifikáciu elektrických a pneumatických plánov v ECAD ePlan P8 a úpravu a zmenu výrobných dokumentov, kusovníkov a sprievodnej potrebnej zákazníckej dokumentácie pre elektro projekciu. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Láka vás svet technológií? Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2980 €

Na tejto pozícii vás čaká implementácia zákazníckych špecifikácií do softvérových konceptov, vytváranie a sledovanie pracovných balíkov pre softvérový tím pri konkrétnych zákazníckych projektoch a úzka spolupráca s medzinárodnými projektovými tímami. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1580 €

Inžinier kvality zodpovedá za navrhovanie nápravných a preventívnych opatrení, vyplývajúcich z analýz kvality, zákazníckych reklamácií, prípadne interných a externých auditov, poskytovanie informácií zamestnancom spoločnosti o výsledkoch firmy v oblasti riadenia kvality a spoluprácu so zamestnancami pri riadení, udržovaní a zlepšovaní systému kvality. Túto pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1180 €

Hľadá sa Montážny elektrikár na samostatnú montáž elektrických rozvodných skríň rôznych typov a veľkostí. Jedná sa o prácu na podskupinách, a ich integráciu do väčších celkov. Náplňou práce je zodpovednosť za kvalitné zapojenie zariadení podľa dokumentácie, spájkovanie s mikropájkou a krimpovanie. Všetky podrobnosti nájdete na portáli Kariéra.sk.

Láka vás svet technológií? Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 980 € (spodná hranica pre absolventov)

Juniorný montážny elektrikár sa po zaškolení venuje montáži elektroplát a elektrických rozvodných skríň rôznych typov a veľkostí. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 1180 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Základom je sledovanie potreby materiálu a jeho následné zabezpečenie na základe požiadaviek, informovanie príslušných oddelení o materiálovom zabezpečení výroby a spolupráca pri hodnotení dodávateľov. Celú ponuku nájdete na portáli Kariéra.sk.

Manz Slovakia s.r.o. je dcérskou spoločnosťou koncernu Manz AG. V Novom Meste nad Váhom sa venuje výrobe a konštrukcii strojov, zariadení a automatizovaných liniek v oblasti Li-ion batériového priemyslu, LCD technológií, spotrebnej elektroniky, solárnych technológií, automotive priemyslu, robotiky a automatizácie. Spoločnosť je držiteľom ocenenia Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory za rok 2021. Všetky ponuky spoločnosti Manz Slovakia, s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Technológie Práca Kariéra Zamestnanie Programovanie Povolanie Pracovné ponuky PLC
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy