Hľadáš si strednú školu? Aj s tým ti pomôžeme počas kariérnej stredy 8.8.2018 na Magio Pláži

Podujatie Prázdninová kariéra na Pláži pokračuje už druhou kariérnou stredou 8.8.2018. Opäť môžeš od 15:30 skonzultovať s odbornou garantkou projektu Josephine M. Swift svoj životopis, poradiť sa s ňou, ako napísať motivačný list alebo si vyskúšať cvičný pracovný pohovor.

Od 16:30 sa zameriame aj na stredné odborné vzdelávanie. Ak hľadáš strednú školu, máme pre teba atraktívnu ponuku od spoločnosti SPP. Dozvieš sa viac o odbore Technik energetických zariadení budov. Pre všetkých je k tomu pripravený zaujímavý kvíz „Šetríme energiu“ s darčekmi za jeho absolvovanie.

Od 15:30 na vás bude čakať aj Pavel Ulman, tréner a konzultant zo spoločnosti Consultator s.r.o. V dnešnej rýchlej dobe je efektívna komunikácia potrebná viac, ako kedykoľvek v minulosti. Aj keď sme šikovní, vzdelaní, jazykovo vybavení a absolvovali sme mnoho školení, dostaneme sa občas do situácií, ktoré nám nie sú príjemné a nevieme, alebo nechceme ich riešiť. Pri osobných konzultáciách sa dozviete ako reagovať ak váš kolega alebo nadriadený robí niečo čo vám vadí, ale aj to či sa vo vás skrýva líder.

Lektori jazykovej školy the Bridge budú od 16:30 realizovať individuálne otestovania úrovne angličtiny.

Pre tých, ktorí sa chcú zorientovať v džungli najrozličnejších študentských brigád v rôznych lokalitách Slovenska, v rôznom veku a v rôznych prácach bude počas každej kariérnej stredy pre záujemcov zástupca fy JUNGLEE. Okrem toho, že majú prepracovaný online systém registrácie a hľadania si práce, počas kariérnych stried, vedia osobne poradiť a pomôcť.

Všetky aktivity Prázdninovej kariéry na Pláži sú zadarmo. Čakáme ťa na Magio Pláži v kariérnom centre oproti športovým ihriskám.

Hľadáš si strednú školu? Galéria fotiek (3)

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra na pláži

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy