Skúsená personálna manažérka bude radiť o práci: Každú stredu, na tomto mieste

Od 1. augusta 2018 štartuje na Magio Pláži už druhý ročník podujatia Prázdninová kariéra na Pláži. Plážové kariérne podujatie je prvé svojho druhu na Slovensku. Jeho návštevníci majú možnosť okrem iného pripraviť sa na pracovný pohovor naozaj originálne. S nohami v piesku a s drinkom v ruke.

Prvého ročníka podujatia v roku 2017 sa zúčastnilo viac ako 700 návštevníkov Magio Pláže. Témami 12-tich odborných prednášok a diskusií, ale aj individuálnych rozhovorov s odborným garantom projektu, boli odpovede na otázky: Ako sa pripraviť na pracovný pohovor? Čoho sa na pracovnom pohovore vyvarovať? alebo  Ako si vypýtať dobrý plat?

Tieto otázky sú aktuálne určite pre mnohých aj dnes. Preto sa každú augustovú stredu môžu návštevníci Magio Pláže od 15:30 do 18:00 prísť poradiť s renomovanou personálnou manažérkou Josephine M. Swift, ktorá je odborným garantom projektu. Na základe jej 20-ročných skúseností v oblasti ľudských zdrojov, doma aj v zahraničí, určite každému poskytne cenné rady a tipy.

V druhom ročníku projektu Prázdninová Kariéra na Pláži záujemcov čakajú aj ďalšie zaujímavé aktivity. Možnosť otestovať si svoje jazykové schopnosti, zorientovať sa v ponuke stredných odborných škôl v bratislavskom kraji alebo zistiť ako získať prácu v automobilke.

Cieľom projektu je poskytnúť zamestnancom možnosť zvyšovania ich osobnej hodnoty na trhu práce a zamestnávateľom a firmám ponúknuť nástroj na nábor nových zamestnancov alebo na budovanie vlastného Employer Brandingu, ktorý je horúcou témou dneška.

Organizátorom projektu je Zoznam.sk, prevádzkujúci portály Kariera.sk a Karierainfo.sk. Ďalším organizátorom je MW Promotion, s. r. o.

Skúsená personálna manažérka bude Galéria fotiek (2)

Viac o téme: Kariéra na pláži
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž; Kariera.sk;

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy