Čaká vás pracovný pohovor a chcete sa naň poctivo pripraviť?

Pracovný pohovor je vždy dôležitým vstupným krokom k získaniu zamestnania a k naštartovaniu kariéry. Ako ho zvládnuť čo najlepšie a bez stresu? Pomôcť vám môže aj skúšobný pohovor, ktorý absolvujete so skúseným personalistom na Magio Pláži. Každú stredu od 15:30 do 18:00 v rámci projektu Prázdninová Kariéra na Pláži prebiehajú bezplatné konzultácie, „one to one“ rozhovory a poradenstvo s odborným garantom tohto letného kariérneho projektu Josephine M. Swift.

 

Josephine Swift má viac ako 20-ročné profesionálne skúsenosti v oblasti ľudských zdrojov na Slovensku, ale aj v renomovaných firmách v zahraničí. Má skúsenosti v odvetvi gastronómie, auditu a daní, ako aj v IT sektore. Bola personálnou riaditeľkou hotela Crowne Plaza Bratislava a následne v Hoteli Lindner Bratislava. V minulosti pracovala v oblasti personalistiky a poradenstva pre nadnárodné spoločnosti ako KPMG, Lenovo, Alcatel. Predtým pracovala 2 roky ako headhunter (lovec ľudských mozgov) pre  firmy so zahraničným zastúpením. Počas týchto 20-tich rokov praxe a skúseností v odbore personalistiky a poradenstva neustále zvyšovala svoju profesionalitu ďalším vzdelávaním a množstvom odborných školení a seminárov. 16 rokov žila a aktívne pracovala v USA v Houston Texas v sektoroch predaja a financií.

A aké je tajomstvo úspešného náboru zamestnancov podľa Josephine Swift?: „Hľadajte ľudí, ktorí chcú zmeniť svet.” 

Už počas prvého ročníka projektu Prázdninová Kariéra na Pláži v roku 2017 sa Josephine Swift stretávala a radila návštevníkom Magio Pláže. Najčastejšie sa na ňu obracali s otázkami týkajúcimi sa správne pripraveného životopisu, pýtali si rady, ako uspieť na pohovore a tiež ako najefektívnejšie začať s hľadaním práce. V stredu 1.8.2018 od 15:30 je opäť pripravená na Magio Pláži poradiť a pomôcť v otázkach kariéry ďalším záujemcom. 

Čaká vás pracovný pohovor Galéria fotiek (2)

Viac o téme: Kariera na plazi
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž; Kariera.sk;
Staršie správy
Staršie správy