Yes, yes, yes! Prvá prázdninová kariérna streda na Magio Pláži po anglicky

Zdroj: Getty Images

Druhý ročník plážového kariérneho podujatia Prázdninová kariéra na Pláži odštartuje už túto stredu 1. 8. 2018 a to rovno v angličtine. Lektori jazykovej školy the Bridge od 16:30 s každým záujemcom urobia cvičný pracovný pohovor v angličtine alebo individuálne otestovanie úrovne angličtiny.

Všímame si, že návštevníci Magio Pláže majú „blok“ hovoriť anglicky alebo čokoľvek konzultovať v angličtine. Práve cvičné otestovanie alebo konverzácia s lektormi vám môžu pomôcť osmeliť sa a pripraviť na reálne situácie pri hľadaní práce.

Okrem toho vás čakajú konzultácie s renomovanou personálnou manažérkou Josephine M. Swift, ktorá je odborným garantom projektu a bude k dispozícii vždy v stredu od 15:30 do 18:00.

Pre tých, ktorí sa chcú zorientovať v džungli najrozličnejších študentských brigád v rôznych lokalitách Slovenska, v rôznom veku a v rôznych prácach bude počas každej kariérnej stredy pre záujemcov zástupca fy JUNGLEE. Okrem toho, že majú prepracovaný online systém registrácie a hľadania si práce, počas kariérnych stried, vedia osobne poradiť a pomôcť.

Všetky aktivity Prázdninovej kariéry na Pláži sú zadarmo. Môžete takto makať na svoje kariére počas celého leta a pritom si vychutnávať letné drinky na ležadle.

Yes, yes, yes! Prvá Galéria fotiek (2)

Viac o téme: Kariera na plazi
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Magio pláž; Kariera.sk, Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy