Veľký prieskum Slovákov: Ako žijú, o čom snívajú

Zapojte sa do veľkého prieskumu Kariera.sk!Zapojte sa do veľkého prieskumu Kariera.sk! Zdroj: photl.com

Dnešné prieskumy sa zameriavajú iba na zistenie čiastkových vecí, nás však zaujímajú aj ďalšie súvislosti o vašej práci a kariére. Vieme totiž, že popri zamestnaní sa treba aj starať o rodinu, chodiť na nákupy a žiť život na úrovni. A to je niekedy až nadľudská úloha. Pomôžte svojimi odpoveďami vo Veľkom prieskume práce na našej stránke Facebooku Kariera.sk. a spoločne možno zistíme, že pracovná morálka slovenského národa je na oveľa vyššej úrovni ako nám všetci naokolo hovoria.

 

Zapojte sa prieskumu kliknutím na vašu obľúbenú otázku:

  • Kedysi bolo údelom každého človeka pracovať. Každý mal zabezpečenú prácu a bol šťastný. Nikto sa nezamýšľal nad problémom vysokej nezamestnanosti ako je tomu dnes. Jedno zo slovenských starších prísloví hovorí, že bez práce nie sú koláče. Koláče potrebovali ľudia kedysi ako aj dnes. Koľko koláčov však potrebujete vy?

  • Dnes máme výhodu oproti minulosti, že si pracovné smerovanie môžeme vyberať. Slobodne si vyberáme školu ako aj prácu. Niektorí mali to šťastie a výdrž, že sa ich koníček stal ich prácou.  Ako si vy predstavuje vašu vysnenú prácu?

  • Každá práca, aj tá najlepšia na svete, môže po čase zovšednieť a z vysnenej práce sa stane rutina. Čo je vašou motiváciou pri práci?

  • Hovorí sa aj, aká práca, taká pláca. Ďalšie zo slovenských prísloví však môže vytvárať ilúziu, že ak budete pracovať lepšie dostanete viac zaplatené. To však môže platiť iba v určitých situáciách. Čo si o tom myslíte?  Boli by ste lepším šéfom, než je váš súčasný?
     

Ďalšie otázky nájdete na našej stránke Facebooku Kariera.sk. Zapojte sa do prieskumu, ktorý potrvá do nedele 5. mája 2013. Výsledky budú použité iba na informačné účely. Kto vie možno sa o Slovákoch dozviete veľa zaujímavých vecí.

Viac o téme: Prieskum Anketa Veľký Stránka Facebook Kariera.sk FB Fanúšikovská
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy