Kuchári, čašníci, barmani: Poďte pracovať k tým najlepším!

Nebaví ťa práca v podniku, v ktorom momentálne pracuješ? Alebo sa akurát obzeráš po novej príležitosti? Tak práve pre teba máme ponuku zažiť najlepšie pracovné leto! Získaj nové skúsenosti, využi možnosť byť súčasťou tímu spoločnosti Medusa Group, lídra v oblasti gastronómie.

Odštartuj letnú sezónu s Medusa Group!  Do svojich radov totiž teraz hľadáme nové posily – kuchárov, barmanov a čašníkov. Ak si zodpovedný, spoľahlivý a gastronómia je tvoja vášeň, pozri si našu pracovnú ponuku, v ktorej obsadzujeme pozíciu kuchára. Pozor, vyučenie v odbore je pre nás podmienkou.

Do svojich prevádzok však hľadáme šikovných ľudí aj na pozície barman/ka a čašník/čašníčka. Ak sa riadiš heslom „Náš zákazník, náš pán“, si komunikatívny a vieš, že bez príjemného vystupovania sa v tejto brandži nezaobídeš, máš veľké šance, že vyberieme práve teba. Pri pozíciách barman/ka a čašník/čašníčka nepotrebujeme výučný list z daného odboru, ak ho však máš, bude to tvoja výhoda oproti ostatným uchádzačom.

Pri všetkých troch obsadzovaných pracovných miestach očakávame, že máš minimálne 1 rok skúseností na pozícii, na ktorú sa hlásiš.

Prezradili sme, čo od teba očakávame. Čo ti však ponúkame my? Príležitosť pracovať pre lídra na slovenskom gastronomickom trhu, ktorý vyznáva filozofiu inovácie, vodcovstva a nových prístupov. Dbáme na vysoké štandardy a profesionálne riadené procesy. Ponúkame možnosť učiť sa od najlepších, preto pre svojich zamestnancov organizujeme školenia a staráme sa o ich profesijný rozvoj. Samozrejmosťou je množstvo benefitov a práca v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.

Spoločnosť Medusa Group pôsobí na trhu od roku 2003 a do jej portfólia patrí 20 reštaurácií v Bratislave (Rio, Le Club by Medusa, Primi Michalská, Primi Eurovea, Primi Polus, Bistro Petite Provence, KUBU, A la Carte, Sit&eat, Barrock, Camuflage, Flowers, Trafo a sieť Presto). Okrem toho sa venuje aj zabezpečovaniu a organizovaniu cateringov, v rozsahu až do niekoľko tisíc ľudí.

Chcel by si sa stať súčasťou tímu Medusa Group? Pošli nám svoj životopis ešte dnes!

Viac o téme: Práca Zamestnanie Podnik Čašník Barman Kuchár Prevádzka
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy