Naštartujte svoju kariéru na Kariera.sk!

Nový dizajn Kariera.skNový dizajn Kariera.sk Zdroj: Print Screen

Pracovný portál Kariéra.sk prináša viaceré novinky pre ľudí, ktorí si hľadajú prácu, aj pre samotných zamestnávateľov. Tí môžu kandidátov otestovať jedným z ponúkaných testov.

Kariera.sk prešla výraznými grafickými zmenami. Používateľom prináša responzívny dizajn a vynovené užívateľské prostredie. Reaguje tak na požiadavky trhu a aktuálne trendy v tvorbe webových stránok.

Nový vzhľad portáli je moderný a kladie dôraz na prehľadnú štruktúru a jednoduchú orientáciu. Úpravou jednotlivých funkcionalít webu vytvára pohodlný priestor pre uchádzačov o zamestnanie a firmy. Prehliadanie stránky je dostupné zo všetkých druhov zariadení (stolový počítač, tablet aj mobilné zariadenia) a pod rôznymi operačnými systémami (Android aj iOS) v rovnakej kvalite.

„Zlepšili sme spôsob selektovania pracovných pozícií prostredníctvom krajov a okresov. Prepracovali sme aj vyhľadávanie, používatelia si môžu na titulnej stránke portálu zvoliť viacero pracovných pozícií a preferovaných lokalít naraz,“ hovorí Marián Šabo, produktový manažér portálu Kariera.sk.

Nový dizajn Kariera.sk Galéria fotiek (6) Zdroj: Print Screen
Na pracovnom portáli pribudli aj nové testy pre uchádzačov, čím sa rozšírila ponuka pre firmy v rámci tzv. pretesting-u.

 

„Firmy si môžu definovať otestovanie rôznych schopností uchádzačov ako povinnú súčasť životopisu. Kariéra.sk im tak uľahčuje výber správneho kandidáta a zefektívňuje proces výberového konania. Všetky testy sú aj naďalej k dispozícii bezplatne,“ dopĺňa Šabo z Kariéra.sk.

Nový dizajn Kariera.sk Galéria fotiek (6) Zdroj: Print Screen

Pre firmy pripravil portál aj nový spôsob tvorby firemných podstránok, ktorý je konzistentný s celkovým dizajnom stránky. Spoločnosti si môžu podstránku farebne prispôsobiť, k dispozícii je veľký priestor na logo a prelinkovanie na domovskú stránku. Firmy tak získajú ideálny priestor na prezentáciu a budovanie svojej značky.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Pracovný Práca Kariéra Portál Pracovné Ponuky Kariera.sk
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy