Túžite po novej práci? Získajte bezplatnú vstupenku na Kariéra EXPO v Košiciach a nájdite svojho TOP zamestnávateľa

Je najvyšší čas na novú kapitolu vo vašej kariére! Nezáleží na tom, či ste absolvent, ktorý hľadá prvú prácu, skúsený profesionál túžiaci po nových výzvach, alebo len chcete zažiť a vyskúšať niečo iné. Pracovný veľtrh Kariéra EXPO vám otvorí dvere do sveta možností. Už 12. júna 2024 môžete v Spoločenskom pavilóne v Košiciach premeniť svoje sny na skutočnosť.

Čakajú na vás stovky pracovných príležitostí

Pripravte sa na deň plný zážitkov. Podujatie Kariéra EXPO sa vracia do Košíc s novými možnosťami a príležitosťami. Ak nechcete premárniť túto šancu, získajte už teraz svoju vstupenku úplne zadarmo. Stačí, keď sa zaregistrujete na https://karieraexpo.zoznam.sk/registracia/ a hneď budete o krok bližšie k svojej lepšej budúcnosti. 

Nielen, že sa vám otvoria dvere k tým najrôznejším pracovným ponukám, ale čaká na vás deň plný vzdelávania, networkingu, inšpirácie a zábavy. Každý registrovaný účastník, ktorý vyplní všetky údaje a zúčastní sa osobne Kariéra EXPO v Košiciach, má navyše šancu vyhrať smart hodinky Apple Watch SE

Spoznajte TOP zamestnávateľov z regiónu a nájdite medzi nimi toho, s ktorým si dokonale sadnete. Môžete sa tešiť na viac ako 50 vystavovateľov z rôznych odvetví, ako napríklad administratíva, marketing, cestovný ruch, gastronómia, IT, logistika, ale aj zdravotníctvo, výroba či logistika. Už čoskoro môžete pracovať pre tie najlepšie firmy, ako je Billa, Telekom, Kaufland a mnohí ďalší. Počas jedného dňa budete mať možnosť preskúmať širokú škálu možností a nájsť to pravé miesto pre váš osobný a profesijný rast

Deň plný vzdelávania, inšpirácie a zábavy 

Zhlboka sa nadýchnite a pripravte sa na hodiny plné inšpiratívnych prednášok. Na hlavnom pódiu vás čakajú zvučné mená, ktoré vás dostanú svojimi skúsenosťami a znalosťami. Nielen, že budete mať možnosť stretnúť sa s tými, ktorí premenili svoje sny na realitu, ale ich príbehy vás môžu posunúť na ďalšiu úroveň. Nechcete niečo také dosiahnuť aj vy? 

Okrem prednášok sa môžete tešiť na praktické workshopy a bohatý sprievodný program. Môžete si so sebou priniesť životopis, ktorý budete môcť prekonzultovať so špecialistami, aby ste zistili, čo v ňom môžete vylepšiť. Taktiež môžete otestovať svoje jazykové, IT a osobnostné schopnosti, prípadne sa nechať odfotiť. Profesionálna fotografia sa v životopise vyníma oveľa lepšie ako nejaká bežná. 

Aby toho nebolo málo, môžete si počas podujatia vyskúšať modelový pracovný pohovor. Skúsenosti, ktoré počas toho získate, môžete neskôr pretaviť do praxe na skutočnom pohovore s potenciálnym zamestnávateľom. Naučte sa urobiť dobrý dojem a zaujať svojimi odpoveďami. 

Získajte svoju vstupenku zadarmo ešte dnes

Neváhajte príliš dlho, inak by ste to mohli neskôr ľutovať. Na podujatí Kariéra EXPO nebudete len hľadať novú prácu, ale budete môcť objavovať svoje skryté schopnosti. Taktiež budete môcť budovať svoju osobnú značku a rozvíjať svoje zručnosti. Náš tím spolu s vystavovateľmi vám pomôžu vytvoriť a objaviť vašu konkurenčnú výhodu, ktorou môžete zaujať nádejných zamestnávateľov. 

Vaša nová kariéra môže začať práve tu. Preto nepremeškajte svoju možnosť a zaregistrujte sa na Kariéra EXPO ešte dnes, aby sa vám ušla vstupenka úplne zadarmo. Vidíme sa už 12. júna v Košiciach! 

 
Viac o téme: Veľtrh Práca Košice Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy