Hľadáte ideálnych zamestnancov do svojho tímu? Neváhajte a staňte sa vystavovateľom na Kariéra EXPO v Košiciach

Omrzelo vás neustále zdieľanie inzerátov s ponukou voľných pracovných pozícií? Ak sa vám nechce prezerať desiatky životopisov od uchádzačov, ktorí sú často nevhodní na dané miesto, choďte na to inak. Staňte sa vystavovateľom na mimoriadne úspešnom podujatí Kariéra EXPO a počkajte, kým preskočí iskra medzi vami a tým dokonalým zamestnancom. Už 12. júna 2024 môžete v Spoločenskom pavilóne v Košiciach objaviť vhodné talenty, ktoré zapadnú do vašej firmy ako kúsky puzzle.

Kariéra EXPO nie je obyčajným veľtrhom práce

Ak sa vám táto možnosť pozdáva, máte posledné dni na to, aby ste sa zaregistrovali ako vystavovateľ na tohtoročné podujatie Kariéra EXPO v Košiciach. Po minuloročnom úspechu sa vraciame do metropoly východu, aby sme opäť pomohli prepojiť uchádzačov o prácu s vhodnými zamestnávateľmi. Kariéra EXPO totiž nie je len obyčajným veľtrhom práce, ale je miestom pre vzdelávanie, networking, inováciu a zábavu

Vďaka dynamickému mixu prednášok, interaktívnych workshopov a príležitostí pre osobný rozvoj, získavajú naši návštevníci viac ako len nové pracovné ponuky – získavajú nové perspektívy a inšpiráciu pre svoju kariéru. A vy môžete byť pri tom. 

Kariéra EXPO je tiež miestom, kde sa stretávajú všetky generácie talentov, od mladých a cieľavedomých absolventov, ktorí majú chuť pracovať, až po skúsených profesionálov, ktorí sú pripravení uplatniť svoje dlhoročné skúsenosti. Na tomto podujatí nájdete širokú škálu potenciálnych zamestnancov, ktorí dokážu obohatiť váš tím a posunúť vašu spoločnosť ďalej. Ide jednoducho o miesto, kde sa stretávajú ambiciózni jednotlivci so spoločnosťami s rovnako ambicióznymi cieľmi.

Osobný kontakt s uchádzačmi je na nezaplatenie

Ak sa stanete súčasťou veľtrhu práce Kariéra EXPO, okrem svojho stánku na podujatí získate aj reklamu na našich stránkach a propagačných materiáloch. Tým môžete zviditeľniť svoju spoločnosť a dostať sa do povedomia väčšieho množstva ľudí. Čo je ale dôležitejšie, získate možnosť stretnúť sa osobne s ľuďmi, ktorí sa chcú stať súčasťou vášho tímu. 

Práve osobný kontakt je v dnešnej dobe na nezaplatenie a mnohí ho považujú za kľúč k úspechu. Stačí pár minút a hneď budete vedieť, či sa daná osoba hodí na konkrétnu pozíciu. Tým môžete ušetriť desiatky minút, ktoré by ste inak strávili prezeraním životopisov a organizovaním osobných pracovných pohovorov. 

Pridajte sa k nám a pomôžte nám vytvoriť nezabudnuteľný zážitok pre našich návštevníkov. Ak hľadáte nové talenty, Kariéra EXPO sa pre vás stane viac ako len výstaviskom. Pôjde o strategickú investíciu do budúcnosti vášho tímu a bola by škoda túto príležitosť premeškať. 

Rezervujte si preto svoje miesto v Košiciach a pripravte sa osloviť tých najlepších kandidátov, ktorí vás posunú ďalej. 

Svoj stánok môžete získať na https://karieraexpo.zoznam.sk/. Uchmatnite si svoje miesto medzi najlepšími zamestnávateľmi ešte dnes, pretože táto príležitosť sa najbližšie zopakuje až v októbri v Bratislave. 

 

Viac o téme: Veľtrh Práca Košice Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy