O TAKOMTO zamestnávateľovi sníva väčšina ľudí hľadajúcich novú pracovnú príležitosť

Hľadáte novú prácu? Zdá sa vám, že žiadny zamestnávateľ nevie ponúknuť to, čo by ste si priali? Pozrite sa na tieto projekty, možno ste ani netušili, že takéto na Slovensku robíme!

Hoci sa hovorí, že veľa Slovákov odchádza za lepšími podmienkami do zahraničia, faktom je, že aj na Slovensku máme zamestnávateľov a projekty, ktoré stoja za povšimnutie. Ponúkajú poctivú plácu za poctivú prácu, benefity vo forme príspevkov na zdravie či kultúru, ale aj možnosť ďalšieho vzdelávania a osobnostného rastu - dokonca počas pracovnej doby! Tí ešte zaujímavejší zamestnávatelia ponúkajú profesionálne vedenie smerujúce často ku kariérnemu rastu a úplným snom je cestovanie a spoznávanie nových krajín v rámci pracovnej náplne.

Tu to nájdete pod jednou strechou!

Možno sa vám vyššie menované benefity zdajú byť neuveriteľné, ale nie sú. Aj na Slovensku sa dá nájsť zamestnávateľ, ktorý toto všetko ponúka, s ktorým je možná normálna diskusia a ktorý svoj úspech stavia na kvalite svojich zamestnancov - čo je dôvod, prečo sa k nim správa férovo a záleží mu na ich profesionálnom raste.

Spoločnosť PMP Montex je priemyselná firma a je ako stvorená pre tých, ktorí preferujú prácu hlavou. Ešte viac pre tých, ktorí radi šoférujú a úplne najviac pre tých, ktorí majú chuť budovať tento svet vlastnými rukami.

Precestujte celý svet

Spoločnosť pôsobí v chemickom a petrochemickom, drevospracujúcom, energetickom, potravinárskom a hutníckom priemysle a v oblasti životného prostredia. Pracuje najmä na projektoch investičných celkov na kľúč, technologických zariadeniach, oceľových konštrukciách, relokácii zariadení či výstavbe nádrží. Všetko ide o vysoko odborné a profesionálne práce, ktoré si vyžadujú tých najlepších. Ak nimi zatiaľ nie ste, s pomocou prepracovaného programu vedenia a vzdelávania sa nimi stanete.

A kde budete pracovať? Je to na vás - môžete ostať na Slovensku či ísť do susedných Čiech. Môžete ale spoznať aj Švajčiarsko, Nemecko, Švédsko, Fínsko, Bulharsko, Španielsko, Maďarsko, Francúzsko, Holandsko, Cookove ostrovy, Uruguaj či Francúzsku Guyanu. Tam všade totiž spoločnosť pôsobila alebo práve pôsobí a vysiela profesionálov, ktorí sú okolím veľmi vážení a viac ako pozitívne prijatí. Spoznajú nielen novú krajinu, ale aj novú kultúru, ľudí a ešte k tomu si slušne zarobia!

O TAKOMTO zamestnávateľovi sníva Galéria fotiek (2)

Budujte lepší svet

PMP Montex je výnimočná spoločnosť. Jej cieľom totiž nie je iba tak poskytovať nejaké služby, ale používa najmodernejšie postupy a technológie. Jej zamestnanci tak patria medzi najfundovanejších v danej oblasti pôsobenia, čo sa zrkadlí nielen na ich pláci, ale aj na možnostiach ich kariérneho či osobnostného rastu a v neposlednom rade na tom, ako ich vníma okolie a konkurencia. Chcete si nájsť svoje miesto u vysnívaného zamestnávateľa aj vy? Pozrite si voľné pracovné pozície.

Viac o téme: Vzdelávanie Benefity Slovensko Kariérny rast PMP Montex

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy