Slušné pozície s platmi od 1500 do 2500 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 EUR.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Danubia

Plat: 1700 EUR

Vaša práca bude veľmi aktívna, ale nepochybujeme, že ju zvládnete ľavou-zadnou, budete zodpovedať za plynulý chod predajne po personálnej a procesnej stránke kontrolovať, či si pracovníci služieb zákazníkom plnia úlohy ako majú, budete rezervovať, predávať a evidovať tovar zákazníkom na faktúru a kontrolovať činnosti blokovania tovaru. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitriansky kraj

Plat: 2500 EUR

Úspešná spoločnosť hľadá šikovného strojníka na traktorbáger a na kolesové rýpadlo.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: riadiť sa pokynmi zamestnávateľa, zodpovednosť za zverené motorové vozidlo, starostlivosť o udržiavanie interiéru a exteriéru vozidla a prevádzať údržbu na vozidle. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu 

Plat: 2500 EUR

Máte skúsenosti s predajom a ambície rozvíjať v sebe obchodnícky potenciál? Láka Vás práca v rastúcom energetickom segmente? Túžite pracovať v zdravom pracovnom prostredí, v kolektíve ľudí nadšených z práce? Táto pozícia by vás mohla zaujať. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko 

Plat: 1900 - 2000 EUR

Voľné pracovné miesta pre chyžné/chyžných ktorí budú pracovať v 3* alebo 4* hoteloch na Holandských ostrovoch Vlieland alebo Terschelling. Hotely sa nachádzajú v krásnom prostredí pri mori na Holandských ostrovoch. Prevažná väčšina hotelov sa nachádza priamo na pláži. Každý ostrov má turistické centrum, kde nájdete množstvo obchodov a počas leta sa tu konajú rôzne festivaly. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Ružomberok 

Plat: 1600 - 1700 EUR

Poď pracovať ako operátor výroby v Tepličke nad Váhom. Výrobná spoločnosť ponúka možnosť pracovať vo viacerých oblastiach výroby vozidiel (motoráreň,montáž, lakovňa, karosáreň, ...), striedanie práce v rámci linky (rotácia na jednotlivých pozíciách). Jedná sa o prácu na 3 zmeny (ranná, nočná, poobedná). Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 1700 - 2200 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Zodpovednosť za zverené motorové vozidlo a náklad, starostlivosť o udržiavanie interiéru a exteriéru vozidla,kontrola naloženia a vyloženia tovaru a správne rozloženie a zabezpečenie tovaru vo vozidle. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Beluša, Púchov

Plat: 2000 EUR

Vašou úlohou na tejto pozícii bude tvorba CNC programov a modelov, nastavovanie CNC strojov, optimalizácia výkonov, optimalizácia výroby, vytypovanie a nákup náradia, tvorba technologických postupov a tvorba cenových ponúk. Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Práca Víkend Ponuka Pozícia
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy