Hľadáte si prácu s dobrým platom? Tu vám ponúknu aspoň 1500 EUR mesačne

Hľadáte si dobre zaplatenú prácu? Že ste doteraz mali smolu a nenašli žiadne zaujímavé ponuky? Pracovný portál Kariéra.sk vám rád pomôže. Pripravili sme pre vás zoznam slušne platených pracovných pozícií z celého Slovenska i zahraničia. Nielen v zahraničí, ale aj na východnom a strednom Slovensku sa dá dobre zarobiť, pozrite si aktuálne voľné pracovné miesta.

Miesto výkonu práce: Poprad

Plat: 1500 EUR

Na tejto pozícii vás čaká riadenie a kontrola práce podriadených, zabezpečenie plnenia ich pracovných povinností, komunikácia a starostlivosť o zákazníka. Všetky podrobnosti a benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Taliansko

Plat: 1500 - 1700 EUR

Hľadajú sa chyžné a čašníci/čašníčky do hotela v Južnom Tirolsku na zimnú sezónu (november - apríl) alebo na ročnú pozíciu. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj

Plat: 1800 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Obhliadka plastových okien u zákazníka, kontrola funkčnosti a tesnosti, navrhnutie opráv a cenová kalkulácia. Všetky informácie nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj

Plat: 1500 EUR

Oddelenie HR hľadá človeka, ktorý sa nebojí pracovať s veľkým množstvom dát, vie spájať súvislosti a vie si z nich vyskladať reporty od výmyslu sveta. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: od 1900 EUR

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagujte na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Myjava

Plat: 1500 EUR

Hľadá sa posila do tímu pánskeho kaderníctva na pozíciu kaderník/kaderníčka. Jedinou podmienkou je, aby bola práca pre vás i zábavou. Chcete sa na túto pozíciu prihlásiť? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1700 EUR

Cieľom tejto pozície je zabezpečovanie a administrácia verejného obstarávania zákaziek podľa zákona o verejnom obstarávaní. Chceli by ste sa o tejto pozícii dočítať viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 - 2400 EUR

Využite príležitosť pracovať v stabilnej stavebnej spoločnosti na pozícii Stavbyvedúci. Spoločnosť ponúka zaujímavý systém firemných benefitov. Všetky benefity zhrnuté na jednom mieste nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy