Stabilná práca so slušným platom? Úspešná spoločnosť hľadá šikovného technika

Hľadáte stabilného zamestnávateľa, ktorý vám ponúkne zaujímavú prácu a v prípade záujmu zabezpečí aj ubytovanie? V tom prípade ste na správnom mieste. Ak máte záujem o zamestnanie v modernej spoločnosti s kvalitným pracovným prostredím a kolektívom, osloviť by vás mohla práve táto pracovná ponuka. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre vás.

Spoločnosť DUMAS s. r. o. momentálne obsadzuje túto pracovnú pozíciu:

Miesto výkonu práce: Považská Bystrica, Púchov, Okres Trenčín, Okres Žilina

Plat: od 1000 EUR (pri živnosti od 1300 EUR)

Zabehnutá partia hľadá šikovného technika v oblasti telekomunikácií alebo partiu technikov na dlhodobú spoluprácu. Čo vás na tejto pozícii čaká? Vašou hlavnou náplňou práce budú elektrikárske práce, inštalácia a servis zariadení (IT siete, alarmy, kamerové systémy...), realizácia štruktúrovanej kabeláže (optika) a konfigurácia prístupových bodov a routrov. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Čo všetko sa očakáva od vybraného kandidáta?

Dôležitá je spoľahlivosť a zodpovednosť k práci. Skúsenosť so zapájaním optiky je výhodou, zváranie optických káblov - nie je podmienkou, ale taktiež výhodou. Podmienkou však je §21. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

O spoločnosti DUMAS s. r. o.

Spoločnosť DUMAS s. r. o. zabezpečuje komplexné počítačové služby a vybavenie pre kancelárie, predajne, spoločenské priestory, výrobné haly. Našimi odberateľmi sú bežní zákazníci a firmy od samostatných živostníkov cez školy až po nadnárodné spoločnosti. Všetky riešenia sú navrhované podľa individuálnych potrieb zákazníka. Našou prioritou je, aby boli potreby našich zákazníkov vždy naplnené včas a podľa možnosti na sto percent. Riadime sa heslom: Náš zákazník – náš pán.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy