Hľadáte životnú zmenu? Nájdite si lepšiu prácu už zajtra na Kariéra EXPO v Bratislave

Po mimoriadnom úspechu v Košiciach, Kariéra EXPO mieri priamo do hlavného mesta Bratislava. Už 11.októbra 2022 sa otvoria brány Starej Tržnice pre tisícky návštevníkov a vy sa môžete tešiť nie len na skvelé pracovné príležitosti, ale aj na pútavé vystúpenia hosťujúcich spíkrov. Nenechajte si ujsť desiatky zamestnávateľov z regiónu a zažite bohatý program, ktorý sme si pre vás prichystali.

Na Kariéra EXPO vás čaká viac ako 60 zamestnávateľov so stovkami voľných pracovných miest

Zamýšľate sa nad zmenou zamestnania, alebo sa čochvíľa stanete čerstvým absolventom, ktorý sa obhliada po pracovných príležitostiach? Bohatý repertoár vystavovateľov ponúka široké spektrum uplatnenia nie len pre absolventov, ale aj skúsenosťami ostrieľaných odborníkov. Príležitosti zamestnať sa nájdete v takmer všetkých pracovných odvetviach: administratíve, bankovníctve, cestovnom ruchu, doprave, logistike, IT, manažmente, marketingu, obchode, výrobe atď.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú Kariérnu príležitosť. Získajte vstupenku na Kariéra EXPO ZDARMA.

Spoznajte TOP zamestnávateľov v regióne a objavte stovky pracovných príležitostí

Medzi vystavovateľmi nebude chýbať množstvo popredných svetových spoločností, ktorých zvučné mená sú garanciou kvality. Medzi najznámejšie patrí Kaufland Slovenská republika v.o.s. úspešná medzinárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti obchodu. Spoločnosť, ktorej pracovné podmienky poskytované zamestnancom sú jedny z najlepších v rámci Európy. SWISS RE popredný svetový poskytovateľ poistenia s množstvom ocenení. Ponúka príležitosť na uplatnenie v oblasti financií, správy klientov, obchodnej prevádzky, správy majetku, IT, ľudských zdrojov, právnych služieb atď.

Tešiť sa môžete aj na spoločnosti Telekom, Eures, HRQ, Ministerstvo obrany SR, NASES, Sociálnu poisťovňu, TV JOJ, Zoznam a Nový Čas a množstvo ďalších kvalitných zamestnávateľov z regiónu.  Veľkou pikoškou tohto ročníka bude možno pre mnohých prítomnosť Zboru väzenskej a justičnej stráže. Zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva.

Zvýšte svoje šance nájsť si prácu snov vďaka Kariéra EXPO

Zažite nefalšovanú atmosféru pracovného pohovoru na vlastnej koži s ostrieľanými personalistami zo spoločnosti HRQ Group. Naučíme vás ako vytvoriť bezchybný životopis, vďaka ktorému vyniknete medzi konkurenciou. Obávate sa pohovoru v angličtine? Overte si svoje znalosti z cudzieho jazyka so špičkovými lektormi jazykovej školy. Pripravili sme si pre vás zaujímavé prednášky zo sveta internetových technológií a nebude chýbať ani možnosť otestovať svoje IT zručnosti. Spoznajte svoje silné stránky a staňte sa kandidátom, ktorý sa stane neprehliadnuteľným pre zamestnávateľa.

Na svoje si zaručene prídu nielen mladí absolventi, ale aj všetci, ktorých zaujímajú najnovšie trendy na pracovnom trhu.

Viete, ako má vyzerať životopis, s ktorým zaručene očaríte potenciálneho zamestnávateľa?

V Kariéra stánku vás budú čakať naši kolegovia, ktorí vás ochotne zaregistrujú a ukážu vám, ako si vytvoriť bezchybný životopis. Pripravili sme pre vás aj špeciálny BONUS, a to profesionálne fotenie na váš nový životopis. Vaše CV si navyše môžete predtým, ako prídete za vašim vysnívaným zamestnávateľom nechať skonzultovať profesionálmi u nášho odborného partnera HRQ Group.

Ste dostatočne pripravení na pracovný pohovor?

Vyskúšajte si pracovný pohovor na vlastnej koži vďaka viacerým simulovaným situáciám, ktoré sme pre vás pripravili. Na skutočnom pohovore budete pripravení a nemusíte sa obávať žiadnych nepríjemných prekvapení.

Nechajte si poradiť od profesionálov z pracovného trhu

Na pracovnom veľtrhu zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, odbornej prípravy, voľby zamestnania, osobného rozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva. Na svoje si zaručene prídu nielen mladí absolventi, ale aj všetci nadšenci noviniek z pracovného prostredia.

Ako ste na tom s cudzími jazykmi?

Priamo na mieste sa dozviete úroveň vašich jazykových zručností. Môžete sa dať otestovať v angličtine, nemčine, španielčine a ruštine. O vyhodnotenie testov sa postarajú špičkové jazykové školy. Dokonca si na vlastnej koži môžete nanečisto vyskúšať rozhovor v anglickom jazyku a zažiť pocit, aké je to prezentovať samého seba v cudzom jazyku.

Priatelíte sa s IT technológiami alebo by ste sa radi dozvedeli viac o online marketingu od tých najlepších?

Ovládate IT programy na dostatočnej úrovni? Nezaskočí vás požiadavka spracovať zadanie v Exceli, vo Worde či dokonca v Tabuľkách Google? Pokiaľ ste len na chvíľku zaváhali, nenechajte si ujsť zaujímavé prednášky zo sveta internetových technológií a nezabudnite si otestovať vaše IT zručnosti vďaka spoločnosti Macrosoft.

Priamo z hlavného pódia zaznejú zvučné mená ako Maroš Molnár, Zuzka Vačková, Vedátor a mnoho ďalších.

Na Kariéra EXPO vystúpi 14 spíkrov, ktorí prinesú do tohto ročníka ohromnú rôznorodosť. Predstaví sa moderátor relácie Inkognito Vladimír Voštinár, LinkedIn storyteller Miki Plichta, profesionálny tréner Maroš Molnár, herečka a influencerka Zuzana Vačková, teoretický fyzik a vedec Samuel Kováčik známy ako Vedátor, choreograf, tanečník a producent Miňo Kereš a mnoho ďalších, ktorých si môžete pozrieť na Spíkri Kariéra EXPO.

Maroš Molnár vás presvedčí o tom, že v úspech treba v prvom rade veriť

Preslávil sa ako profesionálny tréner a moderátor Extrémnych premien, ktorý dokázal dať jej účastníkom druhú šancu na život a naviesť ich na správnu cestu. Vedeli ste, že je aj úspešným bývalým atlétom a zakladateľom fitness centra MOLfit? Ak túžite po skutočnom úspechu a kariérnom raste, podstatné je kráčať ďalej a nestáť na mieste.

Zuzana Vačková prezradí ako využiť média a nebáť sa vytvoriť vďaka svojim názorom úspešný brand

Poznať ju môžete nie len z televízneho plátna a z dosiek, ktoré znamenajú svet. Táto herečka, influencerka, vlogerka a tiktokerka v jednej osobe sa nebojí žiadnych tém. Jej YouTube vlog ZVEDAVÁ ZUZA prináša rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi, na Tiktoku sa prezentuje ako Susan Pocket, kde prezentuje recepty od výmyslu sveta a na Instagrame ju nájdete pod menom zuzanavackova, kde rada vyjadruje svoje názory, myšlienky a ukazuje, čo na živote miluje najviac. Je ženou mnohých tvárí, ktorá svoju vášeň a zvedavosť k životu dokázala pretaviť do úspešnej internetovej kariéry.

Využite jedinečnú možnosť naštartovať svoju novú kariéru. Zaregistrujte sa a získajte vstupenku ZDARMA na skvelé podujatie Kariéra EXPO Bratislava: Vstupenka ZDARMA

Viac o téme: Práca Príležitosť Bratislava Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: RED, Foto: Red

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy