Hľadáte si prácu na leto? Poďte si zarobiť: Vyberte si z TPP ponúk a letných brigád

Ďalší ročník či semester je za vami, no vy nechcete premárniť leto ničnerobením? Letná brigáda je skvelý spôsob, ako si osvojiť pracovné návyky a zarobiť si nejaké peniaze navyše. Prípadne si hľadáte nové zamestnanie, v ktorom sa nebudete nudiť? Pracovný portál Kariéra.sk má pre vás nachystané zaujímavé pracovné príležitosti. Pripravili sme pre vás výber pracovných ponúk a brigád na leto 2022.

Miesto výkonu práce: Piešťany

Plat: 6,00 EUR/hod.

Hlavnou náplňou práce je ubytovanie hostí a vybavovanie rezervácii, telefonátov a ďalších služieb. Výhodou sú tringelty navyše a zabezpečené ubytovanie. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 490 - 950 EUR

V spoločnosti LIDL nemá monotónna práca žiadne miesto. Ak zvládnete odrobiť aspoň 20 hodín týždenne a práca s ľuďmi vám nerobí problém, táto pozícia môže byť vaša. Všetky podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Záborské, okres Prešov

Plat: zarobte si až 170 EUR/víkend

Ste zodpovedný a ochotný naučiť sa niečo nové? Ak ste odpovedali áno, máte pred sebou príležitosť pracovať iba 2 dni v týždni a zvyšok leta si užívať naplno. Hlavnou náplňou práce je vizuálna kontrola a skenovanie komponentov. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Amsterdam, Holandsko

Plat: 11 - 14,85 EUR/hod.

Holandská spoločnosť hľadá šikovných a motivovaných ľudí na práce s kvetmi. Chýba vám prax? Žiaden problém. Zamestnávateľ vás zaučí celkom zdarma. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 6,66 EUR/hod.

Hľadáte si jednoduchú prácu, vďaka ktorej si môžete rýchlo privyrobiť? Stabilná spoločnosť hľadá svižných, energických a efektívnych ľudí na vybaľovanie došlého tovaru (oblečenia) z krabíc a plastových obalov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Zvolen

Plat: 4 - 9 EUR/hod.

Výhodou tejto brigády je, že ju môžete vykonávať popri inej brigáde/práci, pretože väčšina inventúr začína poobede/večer, keď sa predajne zavrú. Prácu si navyše môžete naplánovať až na mesiac dopredu. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Passau - Viedeň - Bratislava - Budapešť

Plat: 1200 - 3200 EUR

Práca a dobrodružstvo v jednom? Na tejto pozícii vám okrem slušného platu ponúknu tiež ubytovanie a stravu zadarmo. Ak sa dohovoríte po nemecky, táto pozícia môže byť vaša. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Česká republika

Plat: 1300 – 1600 EUR

Chcete zarábať slušné peniaze za slušnú prácu? Pokojne aj sezónne? Stabilná spoločnosť ponúka prácu pre šikovného traktoristu na českých chmeľniciach. Je táto pozícia vhodná práve pre vás? Odpovedať môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1300 – 1600 EUR

Hlavnou náplňou práce je administratívna činnosť, spracovanie inzercie, starostlivosť o klientov a bežný chod kancelárie. Jedná sa o letnú brigáda na cca 5 hodín denne, pracovné dni od 11:00 hod. do 16:00 hod., podmienka je každý pracovný deň. Váš životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

Nechcete si už nechať ujsť žiadne zaujímavé pracovné ponuky? Vytvorte si agenta na Kariéra.sk. Vďaka službe agent si môžete ušetriť každodenné prezeranie pracovných ponúk. Viete v akom odvetví a akom meste si hľadáte prácu? Nechajte sa na zaujímavé pracovné ponuky pohodlne upozorniť mailovým Agentom, ktorý Vám bude posielať do mailu len ponuky z odvetvia a regiónu, o ktoré máte záujem. Vďaka Agentovi vám neunikne žiadna ponuka a vy tak získate možnosť reagovať na ňu medzi prvými, čo výrazne zvýši vaše šance na úspech.

Viac o téme: Leto Práca Zamestnanie Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy