11 ponúk zo západného a stredného Slovenska: V tejto spoločnosti vám ponúknu slušný plat aj benefity

Spoločnosť s viac než 2 000 zamestnancami a 150 pobočkami hľadá do svojho tímu nových kolegov. Ptáček - veľkoobchod, a.s. okrem slušného platového ohodnotenia svojim zamestnancom ponúka množstvo benefitov a rôzne možnosti profesionálneho rastu. Hľadáte si nové zamestnanie, v ktorom budete mať istotu stabilnej práce? Nachystajte si životopis a pozrite sa, ktoré pozície sú voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1600 – 2200 EUR

Na tejto pozícií vás čaká starostlivosť o developerské spoločnosti, investorov, stavebné firmy vo zverenom regióne, akvizícia nových zákazníkov, odborné poradenstvo, podpora a spracovanie cenových ponúk. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1200 EUR

Základom tejto pozície je spolupráca s projektovým a produktovým manažérom, spracovanie cenových ponúk, vybavovanie objednávok, komunikácia so zákazníkmi a dodávateľmi a príprava prezentácií a podkladov pre rokovania. Viac sa o tejto ponuke dozviete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1200 EUR

Pracovník na tejto pozícií nesie zodpovednosť za efektívne riadenie skladu (procesy, pracovníci, výkon), inventarizáciu tovaru, riešenie reklamácií a prípadných poistných udalostí a organizácia a kontrola príjmu, skladovania a výdaja tovaru. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Plat: 1070 - 1300 EUR

Hlavnou náplňou práce je priamy predaj tovaru zákazníkom, príjem dopytu, objednávok, spracovanie ponúk, konzultačná činnosť, zmluvné uzatvorenie obchodného prípadu, fakturácia a spolupráca s obchodnými zástupcami a ďalšími kolegami na pobočke. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce:  Považská Bystrica

Plat: 850 – 1000 EUR

Vašou činnosťou bude príprava a výdaj tovaru zo skladu, príjem tovaru vrátane jeho uskladnenia, naučíte sa orientovať v odbore - voda, teplo a keď budete dobrý a budete mať ambície dajú vám príležitosť profesionálne rásť - výber pozícií je široký. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať môžete na Kariéra.sk.

11 ponúk zo západného Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce:  Bratislava

Plat: 1100 – 1400 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Rozvoz tovaru (fyzické odovzdávanie, zabezpečenie predávacích dokumentov, prípadne peňažnej hotovosti), pomoc pri nakladaní a vykladaní tovaru a veľmi úzka spolupráca pri organizácii rozvozov s dispečerom dopravy a vedúcim skladu. Celú ponuku a všetky výhody nájdete na Kariéra.sk.

 Miesto výkonu práce:  Žilina

Plat: 1200 – 1700 EUR

Zaujíma Vás oblasť TZB a alternatívnych zdrojov energií a dokážete v tomto smere poradiť? Potom možno hľadajú práve vás. Dajte o sebe vedieť a zapojte sa do výberového konania. Zamestnávateľ vám ponúkne slušný plat a široký systém benefitov. Životopis môžete zaslať na Kariéira.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1300 – 1800 EUR

Čomu sa budete na tejto pozícii venovať? Technická podpora kolegom a zákazníkom v TZB, riešenie alternatívnych zdrojov tepla vo zverenom regióne, návrhy zdrojov tepla (solárne systémy, systém vykurovania pri využití alternatívnych zdrojov) a tvorba ponúk vykurovacích systémov a kotolní. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 – 1400 EUR

Chcete sa stať členom predajného tímu v Bratislave? Máte predpoklady alebo skúsenosti v oblasti obchodu? Máte chuť naučiť sa niečo nové? Ak áno, táto pozícia môže byť vhodná práve pre vás. Zamestnávateľ vám ponúkne zľavy na všetok tovar, 5 týždňov dovolenky a množstvo ďalších výhod. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

11 ponúk zo západného Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 1500 EUR

Hlavná činnosť bude mapovanie, zber informácií, príprava a realizácia projektov výstavby, prestavby, rekonštrukcií realít vo zverenom regióne, starostlivosť o klientov (developerské spoločnosti, investori, stavebné firmy) a vedenie jednaní o spolupráci s novými zákazníkmi. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou činnosťou bude činnosťou bude príprava a výdaj tovaru zo skladu a príjem tovaru vrátane jeho uskladnenia. Výhodou sú napríklad stravenky, zľavy na všetok tovar alebo príspevky na dopravu podľa dojazdovej vzdialenosti, Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Ptáček - veľkoobchod, a.s. je technologickým veľkoobchodom so zameraním na kompletný sortiment TZB materiálu (kúrenie, plyn, voda), materiálu pre vzduchotechniku a klimatizácie, inžinierske siete a vybavenie kúpeľní, s vedúcim postavením na trhu a 30 ročnou tradíciou. Svojou veľkosťou s viac než 2 000 zamestnancami a 150 pobočkami sa radíme medzi najväčšie rodinné spoločnosti v Čechách a na Slovensku. Pridajte sa k nám a buďte súčasťou nášho odborného tímu!

Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Plat Ponuky Ptáček
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy