Pracovné ponuky s platmi od 2000 EUR na Slovensku i v zahraničí: Nájdete si tú vašu?

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk, pri ktorých platy začínajú na 2000 €. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z Bratislavy a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Máte preukázateľné skúsenosti v oblasti náboru zamestnancov? Možno vás zaujme práve táto pozícia. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Budete najmä analyzovať spätné väzby a spájať rozličné typy informácií s cieľom definovať oblasti, ktoré potrebujú zlepšiť. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košický kraj, Prešovský kraj

Plat: od 2000 €

Bavila by vás práca v oblasti aktívneho vyhľadávania nehnuteľností, komunikácie s klientmi a predaja? Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2100 €

Vašou úlohou bude spolupracovať na budovaní a fungovaní Compliance Management Systému v spoločnosti LIDL. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 €

Data Modeler navrhuje a riadi vývoj dátových modelov a tokov naprieč operáciami, výkazníctvom a analytikou. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3500 – 5000 €

Ak máte skúsenosti so mzdovou agendou a zodpovednosťou za vedenie ľudí, táto ponuka by vás mohla zaujať. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2500 €

Hradené sociálne a zdravotné odvody, ubytovanie spravidla do 20 km od miesta výkonu práce a zmluva s nemeckým zamestnávateľom na TPP. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Kuchár

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2500 – 3200 €

Na tejto pozícii sa vyžaduje prax na pozícii Kuchár a schopnosť dorozumieť sa po nemecky alebo po anglicky. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

 

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Zahraničie Práce Povolanie Slovensko Zamestnaie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy