Zaujímavé benefity a výhry počas celého roka? TOP zamestnávateľ má pre vás voľné pracovné miesta

Hľadáte si nové uplatnenie so slušným príjmom? Prácu, v ktorej vás za váš výkon adekvátne odmenia? Spoločnosť NN Životná poisťovňa, a.s., ktorá patrí medzi najobľúbenejšie značky na Slovensku hľadá do svojich radov nových kolegov na pozície v Rimavskej Sobote, Komárne a Trenčíne. Za dobre vykonanú prácu vám táto spoločnosť ponúkne slušnú odmenu, zaujímavé benefity a priateľský kolektív. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ak vám nechýba príjemné vystupovanie a zodpovedný prístup, stojí pred vami skvelá pracovná príležitosť, vďaka ktorej si môžete slušne zarobiť. Medzi benefity patrí moderné pracovné prostredie, široké možnosti profesijného vzdelávania, flexibilná pracovná doba, zaujímavé výhry počas celého roka a príležitosti navštíviť atraktívne destinácie po celom svete. Príjem sa pohybuje v priemere 1250 € mesačne a vďaka atraktívnemu províznemu systému, môže byť váš príjem ešte vyšší. Všetky voľné pracovné pozície spoločnosti NN Životná poisťovňa, a.s. nájdete na Kariéra.sk.  

Zaujímavé benefity a výhry Galéria fotiek (3)

Čo vás na tejto pozícii čaká? Základom pracovnej náplne je komunikácia s klientmi, uzatváranie zmlúv, servis a poradenstvo v oblasti jednotlivých produktov. Ak vás baví komunikácia so zákazníkmi a viete si ľahko poradiť s riešením rôznych požiadaviek, táto pozícia môže byť vhodná práve pre vás. Spoločnosť vám ponúkne plnú podporu, moderné kancelárske priestory a vzdelávanie. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ste spoľahlivý, komunikatívny a máte zodpovedný prístup ku práci? Spoločnosť NN Životná poisťovňa, a.s. hľadá nového kolegu, ktorého bude baviť poradenstvo v oblasti zabezpečenia seba aj rodiny v prípade nepredvídateľných životných situácií. Výhodou je transparentný motivujúci systém, vďaka ktorému bude váš pracovný výkon vždy adekvátne ohodnotený. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celú pracovnú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Využite príležitosť pracovať v spoločnosti, ktorá sa snaží svojim kolegom zabezpečiť ideálne pracovné podmienky a rovnako motivujúce ohodnotenie. Na tejto pozícii vás čaká najmä starostlivosť o klientov, uzatváranie zmlúv, servis a poradenstvo. Výhodou sú okrem základných benefitov aj zaujímavé výhry počas celého roka, vďaka ktorým môžete precestovať celý svet. Ak vás táto ponuka zaujala, viac sa o nej dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Všetky voľné pracovné pozície spoločnosti NN Životná poisťovňa, a.s. nájdete na Kariéra.sk.


Spoločnosť NN Životná poisťovňa, a.s., ktorá sa radí medzi najobľúbenejšie značky na slovenskom trhu má už viac ako 175-ročnú históriu v oblasti poistenia, dôchodkového zabezpečenia a investícií. Jej poslaním je pomôcť klientom a ich rodinám zaistiť vlastnú finančnú budúcnosť. Príležitosť získať zaujímavú pozíciu ponúka absolventom a nováčikom, rovnako si však cení skúsenosti a vedomosti starších kolegov. 

Viac o téme: Práca Pozície Voľné pracovné ponuky Poisťovníctvo NN NN Životná poisťovňa
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy