Obľúbená sieť reštaurácií hľadá nových zamestnancov: Poďte si zarobiť, voľné sú tieto miesta

Baví vás gastro? Máte výborný vzťah k jedlu a chceli by ste robiť prácu, ktorá vás bude skutočne baviť? Staňte sa súčasťou obľúbenej gastronomickej skupiny, ktorá prevádzkuje niektoré z najpopulárnejších pohostinstiev v Bratislave. Ak máte chuť pustiť sa do práce a popritom si slušne zarobiť, tieto ponuky by vás mohli zaujať. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Roman Restaurants je gastronomická skupina, ktorej začiatok sa datuje od roku 1991. Hlavnou snahou celej skupiny Roman Restaurants je vytvorenie originality každej prevádzky s dôrazom na vysokú kvalitu. Do jej portfólia patria reštaurácie Leberfinger, AuCafe, Portofino Wine Bar & Pasta , Vínimka by Provino, Wine Bar & Tapas by Provino, eventová loď Rivers club na Dunaji a dodávateľ svetových vín Provino.

Kuchár v gastronomickej skupine Roman Restaurants

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1300 €

Na tejto pozícii vás čaká najmä príprava jedál podľa noriem, zodpovednosť za vydané jedlá, dodržiavanie hygienických pravidiel a čistoty na pracovisku. Zamestnávateľ ponúka rôzne školenia, perspektívnu pracovnú pozíciu a ďalšie zamestnanecké benefity. Na túto ponuku možete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Obľúbená sieť reštaurácií hľadá Galéria fotiek (2)

Čašník / Servírka v gastronomickej skupine Roman Restaurants

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 800 €

Na pozícii čašník bude vašou úlohou privítanie zákazníka, schopnosť poradiť pri výbere jedál a nápojov, dodržiavať gastronomické pravidlá obsluhy, komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, čistota na pracovisku. Výhodou sú rôzne školenia a zamestnanecké benefity. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať môžete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Reštaurácia Gastro Práca Zamestnanie Čašník Kuchár Obsluha Servírka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy