Láka vás práca v zahraničí? Poďte si zarobiť: Vyberte si z TPP ponúk a letných brigád

Chceli by ste si počas tohto leta privyrobiť za hranicami? Prípadne si nájsť dlhodobé zamestnanie v cudzine? Využite príležitosť vycestovať za novou prácou a zažiť niečo nové. Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber 10 zahraničných pracovných ponúk, ktoré okrem slušného platobného ohodnotenia ponúkajú aj rôzne zamestnanecké benefity. Ak si momentálne hľadáte novú prácu, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Hotelový personál v zahraničí

Miesto výkonu práce: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Taliansko,

Plat: 3000 €

Zmluva priamo so zamestnávateľom a platy od 3000 € brutto? Ako hotelový personál v zahraničí si môžete počas tohto leta (i celého roka) slušne zarobiť. Aké benefity vás čakajú? Zabezpečené ubytovanie a strava, 13.,14. plat, preplácanie dovolenky a sviatkov, rôzne prémie, sprepitné aj príplatky za nadčasy. Výhodou je tiež možnosť využívať fitness, wellness, zľavy na lanovky, ski passy a podobne. Táto práca je vhodná aj pre páry. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Vodár/inštalatér s nemeckou pracovnou zmluvou

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2600 €

Ovládate nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni? Nemecká spoločnosť hľadá pracovníkov – inštalatérov. Ak vám nechýba technické myslenie, spoľahlivosť, skúsenosti a minimálne 3 ročná prax v oblasti vodoinštalatérskych a kúrenárskych prác, táto pozícia môže byť vaša. Výhodou je nemecká pracovná zmluva, vyplácanie diét a zabezpečené ubytovanie. V prípade, že vás táto pozícia zaujala, zašlite váš štruktúrovaný životopis na Kariéra.sk.

Láka vás práca v Galéria fotiek (5)

Letná práca v hoteloch a penziónoch v nemecky hovoriacich krajinách

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 1400 - 2500 €

Zaujala by vás možnosť zarobiť si od 1400 do 2500 € v čistom mesačne? Ak vám nechýba chuť pracovať a základná/komunikatívna znalosť nemeckého alebo talianskeho jazyka, táto pozícia môže byť vaša. Zamestnávateľ ponúka pracovnú zmluvu na dobu určitú alebo neurčitú, sociálne a zdravotné poistenie, ubytovanie, stravu tri krát do dňa a dopravu priamo na miesto zamestnania. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celú ju nájdete na Kariéra.sk.

Zber paradajok v moderných skleníkoch

Miesto výkonu práce: Moravskosliezsky kraj, Česká republika

Plat: 21 000 CZK

Chceli by ste si počas letných mesiacov privyrobiť? Využite príležitosť pracovať v obľúbených skleníkoch na Morave. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie a dopravu zdarma. Nejedná so o náročnú prácu, no pozícia je vhodná najmä pre ľudí zvyknutých na fyzickú prácu. Práca je vhodná pre ženy, mužov aj páry. Máte záujem o túto pracovnú ponuku? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Láka vás práca v Galéria fotiek (5)

Inštalácia potrubných sietí

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2600 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vašou pracovnou náplňou bude najmä inštalácia potrubných sietí a systémov, montáž trubkových držiakov, rezanie závitov, drážkovanie a montáže hlásiacich zariadení. Zarobiť si môžete minimálne 2600 € až 3500 € s postupným zvyšovaním mzdy. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie, nemeckú pracovnú zmluvu, sociálne a zdravotné poistenie a tiež množstvo bonusov a príplatkov. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Práca v príjemnom sklade – vhodná pre ženy

Miesto výkonu práce: Kolín nad Rýnom, Nemecko

Plat: 10,45 €/hod.

Personálna spoločnosť ponúka brigádu vhodnú pre ženy na trvalý pracovný pomer bez znalosti nemeckého jazyka na pozícii skladníčka v e-shope. Výkon práce prebieha v teplom a suchom sklade. Zamestnávateľ ponúka zabezpečené ubytovanie a dopravu, možnosť záloh a koordináta priamo na prevádzke v Nemecku. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

Láka vás práca v Galéria fotiek (5)

Elektrikár - opravovanie zváracích zariadení

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2000 €

Máte základnú znalosť nemeckého jazyka, skúsenosti s prácou elektrikára a chuť slušne si zarobiť? Spoločnosť NOPUS s.r.o. hľadá do svojho tímu zručných elektrikárov, ktorých náplňou práce by bolo najmä opravovanie zváracích zariadení. Ubytovanie vám zabezpečí a uhradí váš zamestnávateľ. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Letná brigáda: Balenie ovocia a zeleniny

Miesto výkonu práce: Rotterdam, Holandsko

Plat: 10 - 11 €/hod.

Holandská spoločnosť hľadá pracovníčky a pracovníkov, ktorých náplňou práce bude balenie ovocia alebo zeleniny. Spoločnosť akceptuje ženy, mužov aj páry. Všetky potrebné dokumenty vám vybavia v priebehu jedného dňa cez email, a pripravia vás na cestovanie do zahraničia. Potrebná je iba základná znalosť anglického jazyka. Mzda je vyplácaná každý týždeň na váš bankový účet. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Čašník / čašníčka v Nemecku

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 1600 - 1700 €

Rakúska spoločnosť hľadá čašníka, čašníčku, prípadne chyžnú do hotelového penziónu na letnú sezónu (od teraz do októbra) s možnosťou predĺženia zmluvy. Na túto pozíciu je vhodné mať skúsenosti z praxe, priateľský prístup a dobrú znalosť nemeckého jazyka. Zamestnávateľ ponúka slušnú mzdu, ubytovanie a stravu zdarma V prípade záujmu zašlite váš životopis v nemčine spolu s fotografiou. Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si? Na Kariéra.sk nájdete ďalšie stovky voľných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka čomu pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Peniaze Leto Práca Plat Zahraničie Zárobok Pracovná ponuka Benifity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy