Voľné pracovné miesta: Známy denník hľadá ľudí do redakcie, ponúka platy 900 - 1 200 eur

Zdroj: Gettty Images

Chceli by ste sa uplatniť v oblasti médií? Známy slovenský denník Nový Čas hľadá šikovných ľudí s praxou, šancu však dostanú aj absolventi, ktorí chcú naberať skúsenosti. V ponuke sú tri pracovné miesta: Editor, Redaktor a Asistent redakcie. Pozrite sa, aké podmienky musí splniť úspešný kandidát a aké výhody a benefity zamestnávateľ ponúka.

 

 

Ponúkaný plat: 1 000 - 1 200 eur

Máte skúsenosti ako editor, prípadne ste sa tejto činnosti venovali na pozícii redaktora? Denník Nový Čas hľadá človeka s praxou, ktorá je podmienkou na zaradenie do výberového procesu.

Ako editor budete upravovať redakčné texty a agentúrne správy na profesionálnej a odbornej úrovni, zhromažďovať, triediť a pripravovať redakčné materiály na vydanie, zabezpečovať obsahovú správnosť redakčných materiálov, starať sa o zverenú rubriku a stránky v rubrike, rozhodovať o rozsahu článku v rubriky, vyhľadávať fotografické snímky k jednotlivým redakčným materiálom.  

Zaujíma vás viac? Všetky podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1 200 eur

Ste skúsený/á novinár/ka so spoločenským rozhľadom a schopnosťou spracovávať témy komplexne? Staňte sa súčasťou newsroomu denníka Nový Čas. Hľadajú človeka, ktorý je srdcom novinár/ka, má skúsenosti, ide po vecnej podstate témy a svojimi článkami dokáže rozpútať diskusiu. Mal by tiež mať prehľad v oblasti financií, v sociálnej oblasti, bývaní, zdraví, personalistike a zamestnaní. Prax je podmienkou, skúsenosti v pôsobení v printe výhodou.

Čo vás čaká na tejto pozícii? Budete získavať tipy, hľadať zaujímavé témy, písať vlastné články. Taktiež budete vyhľadávať obrazový materiál k jednotlivým redakčným materiálom, budovať si sieť kontaktov a spracovávať servisné témy. Čakajú vás aj občasné víkendové služby, na ktorých sa budete striedať s kolegami.
 

Kompletné znenie pracovnej ponuky na pozíciu Redaktor/ka nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 900 - 1 050 eur

Chcete sa stať súčasoťu tímu denníka Nový Čas? Táto pozícia je vhodná aj pre absolventov, ktorí chcú získavať nové skúsenosti. Vašou úlohou na tejto pozícii budú bežné administratvne práce, telefonovanie, vybavovanie korešpondencie, time-manažment šéfredaktora a redakčného tímu a aj denná komunikácia s čitateľmi (telefonická aj e-mailová). 

Chcete sa dozvedieť o tejto ponuke viac? K dispozícii je na Kariéra.sk.

 

Aké benefity ponúka zamestnávateľ?

Ak sa zaradíte medzi úspešných kandidátov, čaká na vás okrem uvedenej mzdy aj stravovacia karta, MultiSport karta, predplatené tenisové, bedmintonové, squash kurty, teambuildingové akcie a externé/interné školenia.

 

Viac o téme: Práca Nový čas Redaktor Editor
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy