Hľadáte si prácu? Máme pre vás voľné miesta na západnom Slovensku

Zdroj: Gettty Images

Hľadáte si prácu a radi by ste sa uplatnili v oblasti obchodu ako predajca? Digitall, jeden z najväčších predajcov smart produktov na Slovensku v zastúpení vlastných produktov a exkluzívne partnerstvá značiek mobilných telefónov a príslušenstva, hľadá do svojich predajní v Piešťanoch, Trnave, Šali a Pezinku nových zamestnancov. Stať sa nimi môžete aj vy. Zistite, čo všetko zamestnávateľ požaduje od uchádzačov o prácu a čo im na oplátku ponúka.

Radi by ste sa uplatnili v oblasti obchodu ako predajca? Na pozícii Asistent predaja vás bude čakať aktívny predaj produktov a služieb - mobilné telefóny, GPS, tablety, príslušenstvo a iné. Budete vydávať, prípadne prijímať objednávky z webstránku obchodu a aj aktualizovať tovar na stránke.

Ako Asistent predaja budete zodpovedať za poradenstvo a komplexnú starostlivosť o zákazníka, spracovanie inventúry, vedenie prevádzky, riešiť budete aj servis a reklamácie. Taktiež bude vašou úlohou aj predaj a poskytovanie poradenstva pri produktoch operátora 4ka. Pracuje sa na krátky/dlhý týždeň, pracovná doba je od 8.00 - 9:00 - 20:00.

Aké výhody ponúka zamestnávateľ?

Minimálna garantovaná výška základnej mzdy je 696 brutto/mesačne, zamestnanca tiež čakajú príplatky za víkendovú prácu, 50 % za sobotu a 100 % za nedeľu a v prípade práce nadčas 25%. Ak budete šikovný, môžete tiež získať bonusy za predaj (bez hornej hranice), zamestnávateľ tiež dáva bonusy až 100 eur za vzdelávanie.

Ďalšími výhodami sú pracovná zmluva na dobu neurčitú, vstupné a nadväzujúce školenia, neustále vzdelávanie sa v odbore, možnosť nákupu za zamestnanecké zľavy, motivujúci systém odmeňovania, súťaže o atraktívne vecné a finančné ceny a možnosť kariérneho rastu zamestnanca.

Čo zamestnávateľ vyžaduje od uchádzača?

Prax v predaji telekomunikačných služieb je vítaná, dôležité je, aby ste mali prehľad na telekomunikačnom trhu, príjemné profesionálne vystupovanie, výborné prezentačné, komunikačné a organizačné zručnosti a zameriavali sa na zákazníka a výsledok.

Ste samostatný, zodpovedný, rýchlo sa učíte a viete zvládať záťažové a stresové situácie? Ak ste sa v predchádzajúcich vetách našli a je to práca, ktorú by ste chceli robiť, pripravte si životpis a vašu fotografiu a pozrite si inzerát na pozíciu Asistent predaja v lokalite, ktorá je najblžšie k vášmu domovu.

 

V akých mestách hľadajú zamestnanca na pozíciu Asistent predaja?

Asistent predaja - Piešťany
Celé znenie pracovnej ponuky nájdete na Kariéra.sk

Asistent predaja - Trnava
Pozrite si celú ponuku, dostupná je na Kariéra.sk

Asistent predaja - Šaľa
Pracovnú ponuku na Asistenta predaja v Šali si môžete pozrieť na Kariéra.sk. 

Asistent predaja - Pezinok
Asistentov predaja hľadajú aj do Pezinka, všetko o tejto ponuke nájdete na Kariéra.sk

Viac o téme: Predajca Práca Obchodník Voľné miesto Digitall
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages
 
Staršie správy
Staršie správy