Pracovné ponuky v Rakúsku: Zarobte si 1800 až 3500 EUR mesačne

peniaze, eurá, hotovosť, Money, cash, peniaze, eurá, hotovosť, Money, cash, Zdroj: pixabay

Hľadáte zaujímavé pracovné ponuky v Rakúsku? Personálna spoločnosť s 11-ročnou pôsobnosťou na rakúskom pracovnom trhu HOGO GmbH hľadá nových pracovníkov, ktorí sa dohovoria po nemecky. Ak máte osobný automobil, chuť pracovať a láka vás nadpriemerné platové ohodnotenie, začnite si chystať životopis v nemčine. Čaká na vás 13. a 14. plat, hradené ubytovanie, rakúske zdravotné a sociálne poistenie a množstvo iných výhod.

 

 

  • Pekár - Pekárka

Miesto výkonu práce: Oberhofen - Tirol 9546, Bad Kleinkirchheim
Ponúkaný plat: 11,97 EUR/hod. + diéty 22 EUR na deň
Na tejto pozícii bude vašou úlohou výroba pekárskych produktov. Spolu s výborným platovým ohodnotením vám budú poskytnuté aj diéty a ubytovanie. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

 

  • Mäsiar

Miesto výkonu práce: Rakúsko
Ponúkaný plat: 11,69 EUR/hod + diéty 22 EUR na deň

Ste vyučený mäsiar a máte prax so spracovaním mäsa až po konečnú prípravu na predaj? Ak ovládate nemčinu na komunikatívnej úrovni a máte skúsenosti na tejto pozícii, táto ponuka je práve pre vás. Okrem základnej mzdy sa na tejto pozícii prirátavajú aj zmenové príplatky. Prečítajte si o tejto ponuke viac na Kariéra.sk.

 

  • Zvárač

Miesto výkonu práce: Hermagor - Slovinské hranice
Ponúkaný plat: 13,54 EUR/hod. + diéty 26,40 EUR na deň
Na tejto pozícii vás čakajú zváračské práce, napríklad zváranie plynových fliaš. Potrebné sú platné certifikáty, osobný automobil a schopnosť dorozumieť sa v nemčine. Ubytovanie a všetky nadčasy sú hradené. Viac o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

 

  • Skladník – Manipulant vysokozdvižného vozíka

Miesto výkonu práce: Purbach, Wels, Salzburg
Ponúkaný plat: 1800 EUR
Čo by bolo vašou náplňou práce na tejto pozícii? Čaka vás manuálna práca v bezpečnom prostredí s použitím moderných technických zariadení v skladoch drevárskeho priemyslu, stavebnej výroby alebo v skladoch s elektronikou. Ak máte predošlé skúsenosti v oblasti skladníckej logistiky a hľadáte si stabilnú, dobre ohodnotenú prácu, pripravte si svoj životopis v nemčine a reagujte na túto ponuku na portáli Kariéra.sk.

 

  • Murár, sádrokartonár, odborník na šalovanie

Miesto výkonu práce:  Wiener Neudorf, Linz, Salzburg
Ponúkaný plat: 2750 EUR
Ak sa rozhodnete reagovať na túto ponuku, čaká vás skvelo ohodnotená práca v západnom Rakúsku. Vašou pracovnou náplňou bude zabezpečenie stavebných prác u rakúskych zamestnávateľov na rakúsku pracovnú zmluvu. Pri pozíciách v stavebníctve je akceptované ak sa po nemecky dohovorí aspoň jeden zo spolupracovníkov. V prípade, že vás táto ponuka zaujala sa o nej viac dočítate na Kariéra.sk.

 

  • Inštalatér - Kurič

Miesto výkonu práce: Viedeň, okolie Salzburgu
Ponúkaný plat: 2900 - 3500 EUR
Vašou pracovnou náplňou bude montáž a oprava vodovodných, plynovodných a kanalizačných potrubí, kontrolovanie a skúšanie funkčnosti jednotlivých zariadení a vykonávanie záťažových testov, testov tlaku a tesnosti jednotlivých zariadení. Že už s takouto prácou máte skúsenosti? Pripravte si životopis po nemecky a odpovedajte na túto ponuku na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Spoločnosť HOGO Gmbh je Rakúska spoločnosť so sídlom v Hornorakúskom meste Wels. Spoločnosť bola založená pred 14. rokmi a v súčasnosti zamestnáva cez 1300 pracovníkov na stavbách, skladoch alebo výrobných prevádzkach. Pracovníkov zamestnáva na rakúsku pracovnú zmluvu. Rakúske zdravotné a sociálne poistenie a 13. a 14. plat sú teda samozrejmosťou.

Ak chcete dostávať takéto a podobné ponuky priamo do vášho e-mailu, vytvorte si agenta na Kariéra.sk.

 

 

Viac o téme: Práca Zamestnanie Rakúsko Práca v rakúsku
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk; Foto: Pixabay

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy