Práca v Nemecku na riečnej lodi: Poďte si zarobiť 2 100 eur a spoznávať nové miesta

Zdroj: thinkstock.com

Hľadáte si prácu v Nemecku, vďaka ktorej by ste si dobre zarobili a zároveň sa zlepšili v nemčine? Máme pre vás zaujímavé pracovné miesto - hľadá sa čašník/čašníčka a zároveň chyžná/chyžný na riečnu loď, ktorá ubytováva hostí. Pozrite sa, čo bude vašou úlohou na tejto pozícii a čo všetko vám zamestnávateľ ponúka.

Páčilo by sa vám pracovať na riečnej lodi, ktorá sa plaví po riekach v Nemecku, Poľsku, Holandsku či Francúzsku? Ak ovládate nemecký jazyk, máme pre vás zaujímavú pracovnú ponuku.

Zamestnávateľ, ktorý obsadzuje jedno voľné pracovné miesto - kumulovanú pozíciu Čašník/čašníčka - chyžná/chyžný, ponúka prácu na nemeckú pracovnú zmluvu so všetkými zákonom stanovenými poisteniami, ubytovanie a stravu, samostatnú kajutu, možnosť dobrého prepitného od hostí a príležitosť cestovať a spoznávať nové miesta.

Práca v Nemecku na Galéria fotiek (3)

Čo bude vašou náplňou práce?

Budete vypomáhať kuchárovi pri príprave raňajok, raz za deň upratovať šesť kajút, servírovať obed, každý druhý deň pripravovať poobedňajšiu kávu a taktiež každý druhý deň budete mať službu na bare. Na lodi, na ktorej by ste pracovali, býva ubytovaných maximálne 12 pasažierov. Od úspešného kandidáta sa vyžaduje flexiblita, samostatnosť a nutnosť ovládať nemecký jazyk. Ponúkaná mzda za túto prácu je 2 100 eur v hrubom, čo je v čistom približne 1 500 eur.

Na výkon tejto pozície postačí stredoškolské vzdelanie bez maturity, nie je vhodná pre absolventov.

Chcete vedieť o tejto pozícii úplne všetko a poslať zamestnávateľovi svoj životopis? Urobiť tak môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Nemecko Čašník Chyžná Práca v nemecku
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages, liberte-flussreisen.de

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy