10 voľných miest na pozíciu PREDAJCA: Zamestnávateľ ponúka povýšenie aj atraktívne benefity, zistite, aké

Zdroj: Gettty Images

Hľadáte si prácu ako predajca? Známa bratislavská sieť predajní Potraviny MALINA hľadá do svojich nových prevádzok posily - voľných je 10 pracovných miest v RUŽINOVE, PETRŽALKE, RAČI, NOVOM MESTE. Záujemcom ponúkajú po zaškolení kariérny rast, majú šancu stať sa po krátko čase zastupujúcimi vedúcimi. To však nie je všetko. Zamestnávateľ má pripravené aj atraktívne benefity. Zistite všetky podrobnosti o voľnom pracovnom mieste predajcu.

Čo bude vašou náplňou práce na pozícii PREDAJCA?

Ako predajca v maloobchodnej sieti Malina bude vašou úlohou okrem základných činností predajcu  ako je blokovanie tovaru, dopĺňanie tovaru, vypekanie čerstvého pečiva, hlavne budovanie priateľských vzťahov so zákazníkmi a ponúkanie výhodných nákupov, ktoré urobia radosť. Ako predajca by ste mali vedieť aktívne počúvať a vyhovieť potrebám a očakávaniam zákazníka.

Ako predajca budete zodpovedať za to, aby bol v predajni vždy čerstvý tovar (pečivo, zákusky, bagety a dobrá kávička), aby bol tovar dostupný a predajňa čistá. Že niečo také hravo zvládnete? Máte šancu, že voľná pozícia bude vaša.

10 voľných miest na Galéria fotiek (3) Zdroj: Gettty Images

Čo zamestnávateľ požaduje od uchádzača?

Najväčšiu šancu získať prácu PREDAJCU majú tí uchádzači, ktorí sa chcú vzdelávať, rozvíjať, sú fyzicky zdatní (silu využijú pri práci s tovarom a jeho príjmom), sú časovo flexibilní, keďže sa pracuje na zmeny (ranná/poobedná) a sú ochotní pracovať samozrejme za príplatok aj cez víkendy.

Aký plat a výhody zamestnávateľ ponúka úspešnému kandidátovi?

Na pozícii PREDAJCA ponúka zamestnávateľ mzdu vo výške 850 eur + motivačné bonusy za plnenie mesačných plánov (aktívny predaj) + príplatky za soboty, nedele a sviatky + preplácanie nadčasov + dochádzkový bonus + iné finančné bonusy - mesačne spolu až do výšky 150 EUR.

Ako zamestnanec Potravín MALINA získate preplácané individuálne zaškolenie, máte istotu kariérneho postupu a môžete si vybrať prácu v predajni, ktorá je v blízkosti vášho bydliska. Okrem toho na vás čakajú teambuildingové akcie či vianočný večierok a aj príspevok na športové aktivity formou karty Multisport. V spoločnosti je zavedený aj dochádzkový bonus a motivačné bonusy za plnenie mesačných plánov.

To však stále nie je všetko, všetky výhody, ktoré by ste prácou v tejto spoločnosti získali, nájdete priamo v pracovnom inzeráte na PREDAJCU. Dobre si ho preštudujte a ak vás zaujme, nezabudnite zaslať zamestnávateľovi váš životopis.

Viac o téme: Predajca Potraviny Práca
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy