Poďte si zarobiť: Prestížna automobilka hľadá operátorov výroby, ponúka plat 1170 eur

Zdroj: TASR - Henrich Mišovič

Hľadáte si prácu v oblasti automobilového priemyslu? Prestížna automobilka v Nitre má voľné pracovné miesta. Hľadá operátorov výroby, ktorým ponúka plat až 1170 eur, nástup je priamo do kmeňového stavu. Zistite, aké podmienky musí spĺňať uchádzač a aké benefity zamestnávateľ úspešným kandidátom ponúka.

Operátor výroby

Miesto práce: Nitra

Ponúkaný plat: 905€ pre operátora bez skúseností a 935€ so skúsenosťami v automobilovom priemysle + výrobný bonus 140€ + zákonné príplatky až 100€ = 1170€

Prestížna automobilka v Nitre hľadá pracovníkov do výroby na oddelenia montáže, karosárne, lakovne a kvality. Ako operátor výroby budete pracovať na výrobnej linke, kde výroba prebieha podľa štandarov kvality a presne určených procesov.

Na pozíciu operátor výroby známa automobilka hľadá ľudí, ktorí sú dochvíľni, spoľahliví a majú zmysel pre detail. Ak nemáte skúsenosti z automobilového priemyslu, nie je to prekážkou - zamestnávateľ vás všetko naučí. V rámci tréningovej akadémie zistí, pre ktorú oblasť výroby máte najlepšie predpoklady a zabezpečí vám všetky potrebné školenia.  

Požiadavky na uchádzača na pozíciu operátor výroby:

- manuálna zručnosť

- fyzická zdatnosť

- spoľahlivosť

- zodpovednosť

- ochota pracovať na zmeny

- odolnosť voči stresu

Aké benefity zamestnávateľ ponúka?

- motivačná odmena do výšky 15%

- zmluva na dobu neurčitú

- 13. plat

- stravovanie za 1 euro v jedálni zamestnávateľa

- autobusová doprava ZADARMO z rôznych okolitých miest aj obcí (ak sa rozhodnete pre inú dopravu do/z práce, zamestnávateľ vám poskytne príspevok vo výške 20 € mesačne)

- 300 € ročne na voľný čas: na relax, vzdelávanie, starostlivosť o zdravie alebo pohodlné nákupy

- príspevok na DDS

Pracovná ponuka operátor výroby

Chcete o tejto pozícii vedieť všetky podrobnosti? Inzerát na pozíciu operátor výroby nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk. Ak spĺňate všetky požiadavky, dajte o sebe zamestnávateľovi vedieť - zašlite mu váš životopis a práca operátora výroby môže byť vaša.

Viac o téme: Nitra Práca Práca v nitre Operátor výroby
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy