Voľné pracovné miesta aj počas koronakrízy: Tu si zarobíte 1300 eur a viac

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac než 1 300 eur? Nie je to nereálne. Pri niektorých pozíciách závisí od vašej praxe a skúseností a vaša odmena môže byť ešte vyššia. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré ponúkajú plat od 1 300 eur a viac. Zaujme vás niektorá z nich?

 

 

 

 

Ponúkaný plat: 2 200 - 2 800 eur
Miesto výkonu práce: Bratislava
Na tejto pozícii vás čaká riadenie procesu zákazníckych platieb, ako aj proces správy pohľadávok, či komunikácia s externými partnermi v oblasti vymáhania pohľadávok. Podmienkou sú ekonomické znalosti - daňová a ekonomická legislatíva, znalosti jednoduchého a podvojného účtovníctva a SAP. Podrobnosti o náplni práce a aj o odmenách a benefitoch nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1 500 eur
Miesto výkonu práce: Levice
Vašou úlohou bude riadenie pracovníkov vo výrobe s ohľadom na dosiahnutie kvality a produktivity, dohľad nad činnosťami zlepšovania a znižovania nákladov, ale aj denný report o stave vo výrobe. Zamestnávateľ ponúka slušné platové ohodnotenie aj ďalšie benefity. Pozrite si, aké, stačí kliknúť na portál Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 2 500 -  3 500 eur
Miesto výkonu práce: Bratislava
Hľadá sa človek, ktorý bude podporou pre Cyber Risk Management program. Úspešný kandidát bude súčasťou organizácie CISO a bude úzko spolupracovať s IT Governance tímom. Daný program je zodpovedný za identifikáciu a hodnotenie tretích strán s vysokou úrovňou vystavenia sa kybernetickému riziku. Úlohou  manažéra bude analýza a posúdenie noriem a postupov spolu s tretími stranami a zabezpečenie činnosti na zmiernenie rizika. Všetky podrobnosti o ponúkanej práci nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1 800 -  2 340 eur
Miesto výkonu práce: Nitra 
Aká náplň práce vás čaká na tejto pozícii? Budete zodpovedať za zabezpečenie priamej komunikácie so zákazníkom (príjem objednávok, termíny dodania, riešenie zmien dodávok), zapracovávanie objednávok do plánu výroby či uvoľnovanie objednávok od zákazníkov do výrobného procesu. Zamestnávateľ má okrem platu pripravené aj zaujímavé benefity, zistite, aké. Celá pracovná ponuka je dostupná na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 1 500 eur
Miesto výkonu práce: Zvolen 
Komplexné vedenie a správa účtovnej a mzdovej agendy, zabezpečovanie správnosti účtovnej a daňovej evidencie, účtovanie interných dokladov, prijatých a odoslaných faktúr, banky, pokladne, majetok. To je len časť toho, čo vás čaká na pozícii Ekonóm. Zaujíma vás podrobný opis pracovnej pozície? Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 2 500 eur
Miesto výkonu práce: Trenčiansky kraj
Na tejto pozícií vás čaká riadenie oddelenia ľudských zdrojov v súlade s HR politikou a stratégiou spoločnosti, príprava HR stratégie, plánovanie a realizácia pravidelných HR aktivít pre dosiahnutie nastavených cieľov, analýza existujúcich HR procesov a návrh ich zlepšení, implementácia a komunikácia nových HR procesov. Že to pre vás nebude žiaden problém? Na portáli Kariéra.sk nájdete celý inzerát aj s možnosťou zaslania vášho životopisu.

 

Ponúkaný plat: 1 715 eur 
Miesto výkonu práce: Prešov
Ako manažér/manažérka predajne budete zodpovedať za celkový chod predajne, budete viesť tím s približne 25 ľuďmi, organizovať ich prácu, úlohy a pracovné smeny. Budete tiež zaisťovať objednávanie a správne rozmiestnenie tovaru, dodržiavanie firemných pravidiel. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na portáli Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy