6 vecí, ktoré by nemali byť na vašom pracovnom stole: Takto ukazujete, kto naozaj ste

Váš pracovný stôl ukazuje ostatným kto a aký naozaj ste. Možno si myslíte, že je úplne jedno, či ho máte preplnený, alebo na ňom máte položený mix vašich obľúbených vecí. Zvyšky jedla, neumyté misky od raňajok, mrakodrapy z papierov - aj toto je vaša vizitka. Pozrite sa na zoznam šiestich vecí, ktoré by sa na vašom stole nemali objaviť.

 

 

 

 

  1. Fotky zo žúrov
    Najmä ak sa týkajú vášho osobného života - vás a vašich kamarátov. Fotky, na ktorých ste spoločensky unavení, prípadne vyvádzate bláznovstvá, sa do práce na vašu nástenku nehodia.
  2. Náboženské predmety
    Je úplne v poriadku, ak ste veriaci. Ak sa však na vašom stole objaví soška svätca, budete prinajmenšom pútať pozornosť vašich kolegov. Nehanbite sa za svoju vieru, ste však v pracovnom prostredí - prispôsobte sa mu.
  3. Vonné sviečky či tyčinky
    Máte radi vôňu jazmínu? To je v poriadku, vaši kolegovia však nemusia zdieľať rovnaký názor. Je skvelé, ak vonné sviečky či tyčinky používate doma, aby vám prevoňali domácnosť, prípadne pri nich relaxujete a odpočívate. Nechajte ich však presne tam, kde predtým - vo vašom byte či dome. V zamestnaní sa venujte predovšetkým pracovným povinnostiam.
  4. Kresby vašich detí
    Samozrejme, ako rodič ste hrdý na dielka vašich ratolestí, naozaj si však musíte na nástenku vyvesiť až desať obrázkov, ktoré nakreslili? Menej je niekedy viac.
  5. Politické materiály
    Letáky, odznaky či nálepky vašej obľúbenej politickej strany by sa na vašom pracovnom stole takisto nemali objaviť. Každý má nejaké politické presvedčenia a názory, je však lepšie, ak si ich necháte pre seba.
  6. Zvyšky jedla
    Obedovali ste pri stole? Nenechávajte na ňom to, čo ste nedojedli. Jedlo má totiž špecifickú vôňu a nie každý chce celý deň v kancelárii cítiť pečené rebierka. Dobré svetlo na vás nebudú vrhať ani misky so zaschnutými vločkami, ktoré ste raňajkovali minulý týždeň, či hrnček od kávy či čaju, ktorý vyzerá, že usadeniny z neho nedostane už nik. Robte si po sebe poriadok.
Viac o téme: Stôl Pracovný Práca Neporiadok Práci Stole Neporiadny Pracovnom Koelega Bordelár
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: usnews.com; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy