Hľadáte nových zamestnancov? Pridajte sa k TOP vystavovateľom na druhom ročníku Kariéra EXPO v Nitre

Po úspešnom roku 2023, kedy sa na troch podujatiach Kariéra EXPO v Nitre, Košiciach a Bratislave zišlo viac ako 13 000 účastníkov a 180 vystavovateľov, sme pripravení v roku 2024 dosiahnuť nové rekordy v návštevnosti. Náš úvodný veľtrh práce v roku 2024 je naplánovaný na 20. marca v Nitre. Agrokomplex Nitra privíta tisícky návštevníkov, ktorí túžia objaviť čerstvé pracovné príležitosti a nadviazať kontakt s poprednými zamestnávateľmi v regióne.

Pre spoločnosti ide o ideálnu príležitosť nájsť kvalifikovaných, skúsených, šikovných a zodpovedných zamestnancov. Ak túto príležitosť nechcete premeškať, zaregistrujte sa už teraz.

Akých návštevníkov môžete na Kariéra EXPO očakávať?

Naše prieskumy ukazujú, že na podujatie Kariéra EXPO chodia rovnako zamestnaní aj nezamestnaní ľudia, ktorých podiel tvorí v oboch prípadoch približne 35 % návštevníkov.. Ďalej sú to aj študenti a živnostníci. Čo sa týka veku, zastúpenie návštevníkov je pomerne vyrovnané. Tento pracovný veľtrh navštevujú predovšetkým mladí vo veku 16 až 34 rokov. Potom nasleduje veková skupina 35 – 44 rokov a približne 15 % návštevníkov je vo veku 45 až 54 rokov. Najmenej zastúpenou skupinou sú ľudia nad 55 rokov.

Návštevníkmi sú predovšetkým absolventi, študenti a nezamestnaní ľudia, ktorí hľadajú novú prácu. Podujatie ale rovnako navštevujú aj ľudia, ktorí síce pracujú, ale nie sú vo svojom zamestnaní spokojní a chceli by sa posunúť niekam ďalej. Priamo na mieste môžu nadviazať osobný kontakt s potenciálnymi zamestnávateľmi, medzi ktorými môžete byť aj vy. Osobný kontakt je nenahraditeľný, preto by bola škoda, ak by ste premeškali túto jedinečnú príležitosť.

Kariéra EXPO ponúka bohatý sprievodný program

Kariéra EXPO nie je len obyčajný veľtrh práce. Je to miesto, kde sa stretávajú aktívni uchádzači o prácu, skúsení profesionáli a firmy hľadajúce nových zamestnancov. Podujatie ponúka rozmanitý sprievodný program, vrátane inšpiratívnych prednášok od odborníkov a známych osobností. Okrem toho sa návštevníci môžu zúčastniť simulovaných pohovorov, môžu otestovať svoje jazykové a IT zručnosti a získať profesionálne fotografie na svoje životopisy.

Mnohí ale prichádzajú práve preto, aby spoznali výnimočných zamestnávateľov vo svojom regióne. Každý rok sa na veľtrhu predstavia zamestnávatelia z rôznych oblastí, ako je napríklad administratíva, bankovníctvo, doprava, cestovný ruch, marketing, obchod, výroba, logistika a ďalšie. Pridáte sa tento rok k nim aj vy?

Prečo by ste sa mali stať vystavovateľom na Kariéra EXPO v Nitre?

Pre firmy je účasť na Kariéra EXPO výbornou príležitosťou predstaviť svoju spoločnosť a pracovné príležitosti. Vďaka registrácii a účasti môžete zvýšiť povedomie o vašej spoločnosti nielen na podujatí, ale aj v online priestore. Vaše logo bude zverejnené a zvýraznené na pracovnom portáli Kariéra.sk, vďaka čomu si vašu spoločnosť všimnú stovky nových uchádzačov. Osobný kontakt s uchádzačmi o prácu vám umožní nájsť vhodného kandidáta pre vaše konkrétne potreby.

Neváhajte a staňte sa súčasťou pracovného veľtrhu Kariéra EXPO v Nitre aj vy. Už 20. marca 2024 môžete nájsť toho správneho človeka do svojho tímu. Zaregistrujte sa už teraz na https://karieraexpo.zoznam.sk/kontakt-vystavovatelia/ a rezervujte si tie najlepšie miesta v nitrianskom Agrokomplexe.

Viac o téme: Nitra EXPO Kariéra EXPO Kariérne podujatie
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy