Zoznám sa s realitou svojho študijného odboru: Staň sa stážistom

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Na to, aby si bol pripravený zo školy zasadnúť na pracovnú stoličku v plnom nasadení, skriptá a červený diplom už nestačia. Predaj sa po škole na pracovnom trhu a ukáž, že máš aj praktické skúsenosti. Stážou v Zozname si upgraduješ životopis pre plynulý štart svojej kariéry.

Využi možnosť nabrať profesionálne skúsenosti v jednej z najúspešnejších internetových spoločností na Slovensku a zvoľ si oddelenie, ktoré je ti blízke:

Na produktovom oddelení si vyskúšaš na vlastnej koži, aké je robiť strategické rozhodnutia na dosiahnutie stanovených cieľov pre konkrétny portál. 

Na marketingovom oddelení sa aktívne zapojíš do prípravy a realizácie marketingových stratégií, plánov a konkrétnych kreatívnych kampaní pre naše produkty.

Na grafickom oddelení si vyskúšaš z náročných zadaní vytvoriť kreatívne bannery, podklady do printovej reklamy a iné grafické výstupy.

Obchodné oddelenie preskúša tvoj zmysel pre obchodovanie, komunikačné schopnosti a odolnosť voči stresu.

Oddelenie vývoja ťa priamo zapojí do návrhov a optimalizácie webových aplikácií a iných tajov IT sveta.

Ak svoju budúcnosť vidíš na pozícii redaktora, na stáži budeš súčasťou redakcie jedného z online magazínov, kde budeš písať články pre tisíce čitateľov.

Okrem obohatenia svojho CV získaš „know how“ priamo z odboru a ak budeš extra trieda, možno sa zapíšeš na zoznam našich kolegov.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Ako na to?

Absolvuj POHOVOR na Kariéra.sk pred veľkým šéfom a odpovedz na 10 otázok, ktoré preveria tvoju vynaliezavosť a riešenie problémov v časovom strese. Ak ti nechýba logické myslenie, skús ich zodpovedať v čo najrýchlejšom čase a môžeš získať skvelú stáž v jednej z top slovenských spoločností, ktorú si sám vyberieš. Taktiež máš šancu vyhrať i super ceny – úžasnú dovolenku, wellness pobyt či kvalitný prenosný reproduktor. Aktivuj celý zoznam svojich schopností a nakopni svoju kariéru v Zozname!

Viac o téme: Škola Prax Skúsenosti Stáž Zoznam Stážista
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Pohovor; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy