Hľadá sa stážista s hlavou večne sklonenou nad mobilom

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Závislosť na sociálnych médiách a ich prezeranie počas pracovnej doby považuje väčšina zamestnávateľov za obrovské neduhy svojich pracantov. V reklamnej agentúre HEADS ti za to zaplatia a tvoju vášeň pre Facebook a Instagram radi podporia.

#HEADS #CVERNA #DREAMJOB #SOCIAL MEDIA #PÁRTY

Ako každá reklamná agentúra aj v tejto nájdeš kreatívcov, dizajnérov, vývojárov, expertov na sociálne médiá a marketérov. Tieto múdre Hlavy navyše sídlia v podnetnom prostredí hipsterskej Cvernovky a obedujú na Miletičke. Podobné fotky z práce na tvojom FB určite vyzbierajú veľa lajkov, však?

Zhánať lajky nebudeš len pre seba. Náplňou práce Social media trainee, teda tvojej, bude tvorba a manažovanie obsahu na sociálnych sieťach klientov agentúry. Ideálne, ak si sociálny aj v offline svete, pretože súčasťou tvojej práce bude účasť na rôznych párty s cieľom lovenia exkluzívneho kontentu.

# Zisti ako funguje reklamná agentúra

# Vyskúšaj si prácu na reálnych joboch pre klientov

# Zdokonaľ sa v social media a performance marketingu

# Dostaň sa HEADS do hlavy a je šanca, že zostaneš v agentúre „log in“ aj po stáži

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com
​​

Ako na to?

Absolvuj POHOVOR na Kariéra.sk pred veľkým šéfom a odpovedz na 10 otázok, ktoré preveria tvoju vynaliezavosť a riešenie problémov v časovom strese. Ak ti nechýba logické myslenie, skús ich zodpovedať v čo najrýchlejšom čase a môžeš získať skvelú stáž v jednej z top slovenských spoločností, ktorú si sám vyberieš. Taktiež máš šancu vyhrať i super ceny – úžasnú dovolenku, wellness pobyt či kvalitný prenosný reproduktor. Použi svoju hlavu a nakopni svoju kariéru v agentúre HEADS!

Viac o téme: Pohovor Sociálne Agentúra Stáž Siete Reklamná Heads
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Pohovor; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy