Pripravte sa na skutočnú lahôdku: Hľadá sa stážista gurmán

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Príjemné prostredie, skvelá obsluha a hlavne dobré jedlo. Ak by si sa nechal nahovoriť na kulinársky zážitok a zaujíma ťa gastronómia, zrejme by si bez problémov zapadol do tímu gurmánov. Nikto iný totiž nepozná chutné a kvalitné jedlo tak ako oni. Kariera.sk v spolupráci s Medusa Group ti ponúkajú jedinečnú možnosť. Získaj skúsenosti v oblasti gastrobiznisu práve ty.

Líder na slovenskom gastronomickom trhu

Spoločnosť Medusa Group vznikla v roku 2003 a dnes je tým naj, čo na Slovensku v oblasti gastronómie nájdete. Všetko začalo očarujúcou reštauráciou Medusa v historickom centre Bratislavy. V súčasnosti už firma zamestnáva viac než tisíc pracovníkov a má viac než tridsať vlastných gastrozariadení. O neustálom raste spoločnosti napovedajú aj nové pobočky otvorené v minulom roku a masívna expanzia v podobe štýlových podnikov vo Viedni, Prahe, Bratislave i Košiciach. Medusa Group vytvára trendy v gastronomickom priemysle nielen u nás, ale aj v zahraničí.

Dvere sú otvorené

Medusa Group pre teba pripravila pozície na marketingovom, finančnom či personálnom oddelení ako aj na technickej podpore alebo priamo na prevádzkach. Stáž si preto môžeš vybrať sám podľa vlastných záujmov a preferencií.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Odmena ťa neminie

Pokiaľ by si chcel vedieť ako funguje špičkový gastrobiznis, v Medusa Group budeš na správnom mieste. Rozhodni sa pre stáž v tejto špičkovej firme a staneš sa súčasťou skvelého tímu, ktorý udáva trendy v nielen slovenskej gastronómií. Získaš neoceniteľné praktické skúsenosti, ba čo viac finančná odmena ťa neminie. Ak budeš skutočne dobrý, môžeš sa v spoločnosti raz stať veľkou hviezdou.

Ako na to?

Absolvujte POHOVOR na Kariéra.sk pred veľkým šéfom a odpovedzte na 10 otázok, ktoré preveria vašu vynaliezavosť i schopnosť riešiť problémy v časovom strese. Skúste ich zodpovedať čo najrýchlejšie a môžete získať skvelú stáž v jednej z top slovenských spoločností, dokonca si môžete vybrať. Taktiež máte šancu vyhrať super ceny – úžasnú dovolenku, wellness pobyt či kvalitný prenosný reproduktor. Staň sa súčasťou Medusa Group a nájdi tie správne ingrediencie pre svoju kariéru.

 

Viac o téme: Reštaurácia Gastronómia Práca Jedlo Chuť Stáž Medusa Group
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ľgh; Zdroj: Kariera.sk; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy