Túžite sa zlepšovať aj v roku 2016? Toto si určite nesmiete nechať ujsť!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Aj tento rok má pre Vás úspešný projekt HR Development Academy pripravené zaujímavé témy z oblasti HR. Pripravili sme pre Vás sériu workshopov, ktorá tvorí platformu na prezentáciu "Best Practices", výmenu skúseností, postojov a názorov manažérov, špecialistov rozvoja ľudských zdrojov, HR manažérov a personalistov. Počas diskusie vždy vzniká množstvo podnetov a inšpirácií pre skvalitňovanie práce prítomných účastníkov.

Majte prehľad vždy o tých najaktuálnejších trendoch, ktoré sa stali súčasťou harmonogramu pre rok 2016:

11.02.2016 HRDA workshop: Ako prilákať mladé talenty?

Dnes už nikto nepochybuje o tom, že nájdenie talentov a udržanie si ich dáva firme jednoznačnú trhovú výhodu. Predsa jediná vec, ktorá dokáže roztancovať kapitál je talent. Ale ako ho nájsť a nestratiť?

17-18.03.2016 HRDA konferencia: Rozvoj ľudských zdrojov

19.05.2016 HRDA workshop: Projektové riadenie pre personalistov a riaditeľov malých firiem

Projektový manažment je jeden z najefektívnejších nástrojov riadenia. Predstavuje správnu inicializáciu, plánovanie a vytváranie projektovej dokumentácie. Zručnosti v oblasti riadenia projektov sú nevyhnutné pre dosahovanie produktivity v rámci organizácie a úspech v dnešnom podnikateľskom svete.

22.09.2016 HRDA workshop: Efektívna interná komunikácia – ako ju zaviesť do praxe

Kvalitná interná komunikácia neovplyvňuje pracovný výkon, ale aj reputáciu spoločnosti. Zamestnanec, ktorý pozná smerovanie firmy, stotožňuje sa s jej hodnotami a cíti, že je pre ňu dôležitý!

HR, HRDA, Development Academy, Galéria fotiek (2) Zdroj: HRDA

24.11.2016 HRDA workshop: Kontrolné procesy v HR a workflow v praxi

Personálny controlling sa zameriava na podporu stratégie podniku, spája plánovanie, kontrolu a hodnotenie HR procesov. Prispieva k znižovaniu nákladov podniku a naopak zvyšuje účinnosť riadenia výkonnosti. Dáva možnosť premyslene naplánovať a presadiť projekty pre zvýšenie výkonnosti tímu, organizačnej jednotky, alebo celej organizácie.

15.12.2016 HRDA workshop: Employer Branding a Rebranding ako cesta k atraktívnemu zamestnávateľovi

Zladiť stratégiu značky zamestnávateľa so zákazníckou angažovanosťou, produktivitou a výkonnosťou je veľmi dôležité. Rovnako ako zaujať strategický prístup k employer brandingu. Dozviete sa aj to, ako merať návratnosť investícii vašich činností v oblasti budovania značky zamestnávateľa.

Viac info na hrda.sk, Facebook, LinkedIn, alebo píšte na hrda@hrda.sk.

Ak máte záujem o účasť na všetkých  5 workshopov a konferencii RĽZ, už teraz si môžete zakúpiť cenovo zvýhodnený balík HRDA na Predpredaj.sk.

Viac o téme: Rast Postup Workshop 2016 HR HRDA Development Academy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; Foto: HRDA, thinkstockphotos.com
Staršie správy
Staršie správy