Nájdite si prácu na Veľtrhu práce - Job Expo. V ponuke je viac ako 7000 miest

5. ročník veľtrhu práce Job Expo bude v dňoch 29.4.2015 - 30.4.2015 na výstavisku Agrokomplex v Nitre.5. ročník veľtrhu práce Job Expo bude v dňoch 29.4.2015 - 30.4.2015 na výstavisku Agrokomplex v Nitre. Zdroj: ÚPSVaR

Koncom apríla máte jedinečnú šancu nájsť si prácu na Veľtrhu práce - Job Expo v Nitre. Na jednom mieste sa stretne 120 zamestnávateľov, ktorí spolu ponúknu viac ako 7000 voľných pracovných miest. Nepremeškajte možnosť spoznať svojho budúceho zamestnávateľa.

V dňoch 29.4.2015 - 30.4.2015 organizuje Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny na výstavisku Agrokomplex v Nitre už 5. ročník veľtrhu práce Job Expo. Súčasťou neho bude aj 17. ročník medzinárodnej burzy práce pod názvom European Job Days 2015. Súčasne, v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva, sa uskutoční aj 23. ročník celoštátnej prezentačnej a predajnej výstavy výrobkov žiakov stredných odborných škôl Mladý tvorca 2015.

V rámci veľtrhu budete môcť navštíviť okolo 120 zamestnávateľov, ktorí budú ponúkať viac ako 7000 voľných pracovných miest. Približne 20 zahraničných zamestnávateľov bude ponúkať voľné pracovné miesta do krajín EÚ. Aktualizovaný zoznam zamestnávateľov nájdete na www.jobexpo.sk.

Job Expo Galéria fotiek (2) Zdroj: ÚPSVaR

Na veľtrhu sa stretnete aj s odborníkmi z pracovného portálu Kariéra.sk, ktorí poradia napríklad s písaním životopisu, pravidlami ako sa správať na pracovnom pohovore alebo pomôžu s identifikáciou vlastných silných stránok a motiváciou. Tiež si budete môcť otestovať svoje IT alebo jazykové zručnosti.

Zistiť úroveň svojich znalostí či hľadať voľné pracovné miesta môžete aj online na portáli Kariéra.sk.

Okrem toho budete môcť využiť aj poradenstvo odborníkov z oblastí, akými sú pracovná legislatíva, zamestnávanie občanov so ZP, kariérne poradenstvo a iné.

Novinkou tohto ročníka je, že priamo na veľtrhu prepájame stredné školy so zamestnávateľmi. Žiaci základných a stredných škôl sa môžu tešiť na interaktívne prednášky.

Vstup zdarma!

Viac info na www.jobexpo.sk.

 

 

Viac o téme: Pracovné miesta Pracovné miesto Nitra ÚPSVaR Ponuka práce Veľtrh práce Job Expo Job Expo 2015
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: ÚPSVaR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy