10 najzaujímavejších pracovných ponúk zo severného Slovenska

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Je vám blízka práca v oblasti IT, predaja a návrhov interiérov, alebo radi pracujete s číslami? Vyberte si prácu z pracovného portálu Kariéra.sk. Pracovné ponuky máme aj pre študentov a technicky orientovaných pracovníkov.

 

 

  1. JAVA Developer
    Manpower Slovensko
    Ako vyplýva z názvu pracovnej pozície, hlavnou pracovnom náplňou bude vývoj, analýza a zlepšenie aplikácií v programe JAVA. Zamestnanec bude mať na zodpovednosti rozširovanie, prispôsobovanie a implementáciu riešení.

    Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš, Trenčín, Žilina
     
  2. Špecialista kúpeľňového štúdia
    Ptáček – veľkoobchod
    Nový zamestnanec bude mať na starosti poradenskú a predajnú činnosť v rámci kúpeľňového štúdia, bude vypracovávať návrhy riešení kúpeľňových interiérov – ich technickú špecifikáciu, cenovú ponuku a 3D vizualizácie.

    Miesto výkonu práce: Poprad
     
  3. Výrobný inžinier vo výrobe hydraulických ventilov
    Hydac electronic
    Pracovník bude niesť zodpovednosť za chod výrobnej linky, za jej kvalitu a výkon a na starosti bude mať vedenie pracovníkov.

    Miesto výkonu práce: Tvrdošín
     
  4. Predavač zábavnej pyrotechniky
    Spirit
    Do novootvorených prevádzok po celom Slovensku hľadajú šikovných asistentov predaja, ktorí budú mať na starosti príjem tovaru a jeho uskladnenie, zabezpečenie chodu prevádzky podľa firemných štandardov, obsluhu zákazníkov, prácu s registračnou pokladňou a zároveň budú spolupracovať s regionálnym obchodným zástupcovm.

    Miesto výkonu práce: Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Revúca, Rimavská Sobota
     
  5. Rozpočtár/kalkulant
    Lugera & Maklér
    Úlohou rozpočtára je zostavovanie a evidencia cenových kalkulácií, kontrola stavebných rozpočtov a cenových ponúk. Pracovník bude mať na starosti komunikáciu s dodávateľmi, pripravovanie podkladov pre uzatvorenie zmlúv s dodávateľmi a ďalšie úlohy.

    Miesto výkonu práce: Žilina
     
  6. IT admin
    Lugera & Maklér
    IT admin je kontaktná osoba a zároveň kľúčový používateľ pre IT systémy. Jeho každodennou je kontrola správneho fungovania služieb LAD/WAN na konkrétnych konzolách. K práci je potrebné ovládať konfigurácie zariadení Wan/PC/Server, v prípade potrebného vykonania malých zmien. Úlohou zamestnanca bude aj diaľková správa systému a realizácia nákupných požiadaviek.

    Miesto výkonu práce: Žilina
     
  7. Žeriavnik
    Technická obnova a ochrana železníc
    Pracovník bude vykonávať žeriavnické práce podľa požiadaviek zamestnávateľa na základe zazmluvnených akcií.

    Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš
  8. Vodič nákladného vozidla
    Technická obnova a ochrana železníc
    Práca vodiča je zároveň spojená s funkciou strojníka pre spoločnosť zaoberajúcou sa montážou a demontážou podpernej konštrukcie PIŽMO.

    Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš
     
  9. Manipulačné práce
    Index Nosluš
    Práca je vhodná pre všetkých, ktorí si hľadajú brigádu. Ide o nenáročnú prácu, ktorej pracovná doba je od 6:00 hod. do 14:00 hod.

    Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš
     
  10. Stáž v personálnej spoločnosti
    Manpower Slovensko
    Študentská stáž je dobrovoľná a študent sa pri nej oboznámi s reálnym fungovaním personálnej spoločnosti. Aktívne sa bude zúčastňovať na bežných činnostiach personálneho konzultanta, ktoré zahŕňajú: inzerciu, preselekciu, pohovory, tvorbu profilov a správu internej databázy. Výhodou je, že študent na záver stáže obdrží certifikát o absolvovaní odbornej študentskej stáže.

    Miesto výkonu práce: Poprad
     
Viac o téme: Slovensko Práca Sever Pracovné ponuky Kariéra.sk Severné slovensko Ponuka práca
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy