10 pracovných ponúk, pri ktorých je dôležitý cudzí jazyk

Ovládate cudzí jazyk? Prácu môžete získať omnoho ľahšie.Ovládate cudzí jazyk? Prácu môžete získať omnoho ľahšie. Zdroj: thinkstock.com

Ovládate cudzí jazyk? Prácu môžete získať omnoho ľahšie. Od vašej konkurencie sa líšite veľkou výhodou – jazykovou vybavenosťou. Vyberte si z ponuky z pracovného portálu Kariéra.sk, podľa jazyka, ktorý ovládate.

 
  1. Ovládate portugalčinu? Chceme vás!
    Medzinárodná spoločnosť v oblasti financií hľadá ľudí, ktorí ovládajú portugalčinu a anglický jazyk.  Hlavnou náplňou sú administratívne práce, ako napríklad vyhľadávanie informácií o obchodných partneroch, zbieranie, vyhodnocovanie informácií a komunikácia v cudzom jazyku s kolegami v druhých krajinách. Spoločnosť ponúka plat od 1000 do 1200 eur.
  2. Medzinárodný obchodný a marketingový manažér
    Na prácu medzinárodného manažéra sa vyžaduje prax minimálne jeden rok v oblasti obchodu, predaja a marketingu. Potrebné je ovládanie anglického a tureckého jazyka. Vyžaduje sa podnikateľský duch a veľmi dobré komunikačné a vyjednávacie schopnosti. Zamestnanec má k dispozícii mobil a notebook.
  3. Práca pre absolventov s holandských alebo gréckym jazykom
    Pracovná pozícia je vhodná pre všetkých absolventov, ktorí ovládajú anglický jazyk, holandský alebo grécky jazyk. Dôležité sú výborné komunikačné schopnosti.
  4. Junior/Senior účtovník
    Vyžaduje sa ekonomické vzdelanie, v oblasti financií a účtovníctva.  Ďalej je potrebné ovládanie anglického a chorvátskeho jazyka. Na juniorskú pozíciu sa nevyžadujú predchádzajúce pracovné skúsenosti. Na seniorskú pozíciu sú potrebné 1-2 ročné skúsenosti v oblasti účtovníctva. Výhodou práce je trinásty plat, ročné bonusy, flexibilný pracovný čas a práca v medzinárodnom prostredí.
  5. Daňový špecialista s poľským jazykom
    Na pracovnú pozíciu je potrebné ovládanie anglického jazyka, poľského alebo rumunského jazyka na perfektnej komunikačnej a písomnej komunikácii.Uchádzač by mal mať organizačný a plánovací talent, ukončené vysokoškolské vzdelanie prvého alebo druhého stupňa a minimálne 2-ročné pracovné skúsenosti z oblasti daní a účtovníctva.
  6. Účtovný koordinátor so škandinávskym jazykom
    Táto práca si vyžaduje ekonomické vzdelanie a okrem ovládania anglického jazyka je potrebná komunikácia jedného zo škandinávskych jazykov – švédskeho, dánskeho alebo nórskeho.
  7. Špecialista na účtovnícke a finančné operácie
    Aby ste mohli vykonávať túto prácu, je potrebné ukončené vysokoškolské vzdelanie v oblasti financií a účtovníctva, minimálne 2-ročné pracovné skúsenosti, práca v systéme SAP je veľkou výhodou, analytické myslenie a silné komunikačné schopnosti. K práci je nutné ovládať anglický a chorvátsky jazyk.
  8. Analytik marketingových a predajných dát
    Odborníci sa hľadajú do spoločnosti, ktorých úlohou je spracovávať analýzy a reportingy z marketingových, predajných, logistických, trhových a iných dát. K práci je postačujúce stredoškolské vzdelania a kandidát by mal aktívne ovládať anglický a francúzsky jazyk na pokročilej úrovni.
  9. Procesný špecialista zmlúv
    Práca je spojená s prípravou dokumentácie, materiálov a ostatnej administratívy, v ktorej je potrebné využívanie francúzskeho jazyka. Spoločnosť ponúka plat od 850 do 1000 eur.
  10. Junior účtovník s gréckym jazykom
    Táto pracovná pozícia je vhodná aj pre absolventov, ktorí ovládajú na výbornej komunikačnej úrovni anglický a grécky jazyk. Výhodou sú ich predchádzajúce pracovné skúsenosti z oblasti financií a účtovníctva. Spoločnosť ponúka flexibilný pracovný čas, prostredie medzinárodnej spoločnosti a poskytuje príplatok pri sťahovaní.
Viac o téme: Jazyk Cudzí jazyk Pracovné ponuky Kariéra.sk
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy