Hľadáte si prácu? Zbehnite si do Košíc!

Veľtrh práce v Košiciach chce pomôcť nielen pri hľadaní zamestnania.Veľtrh práce v Košiciach chce pomôcť nielen pri hľadaní zamestnania. Zdroj: thinkstock.com

Dnes otvára svoje brány veľtrh práce v Košiciach, kde môžu návštevníci získať zamestnanie, získať pomoc pri vzdelávaní, rozvoji a podnikaní. Veľtrh spája aj zamestnávateľov s odbornými školami, vďaka ktorým je možné prepojiť vzdelávanie s praxou.

Informácie o možnostiach zamestnania môžu získať návštevníci medzinárodného veľtrhu Svet práce, ktorý sa uskutoční v stredu a štvrtok (4.-5.6.) v Košiciach. Cieľom je podľa organizátorov nielen priblížiť záujemcom aktuálne ponuky uplatnenia sa na pracovnom trhu, ale vytvoriť aj príležitosť pre ich vzájomné stretnutie pri spoločných témach a záujmoch.

Podujatie má pomôcť pri rozhodovaní a orientácii ako získať správne zamestnanie, či správneho zamestnanca, pomôcť pri vzdelávaní, sebarealizácii, rozvoji a podnikaní, ale aj pri sprostredkovaní informácií, ktoré vytvárajú príležitosti a šance pre lepší život.

Počas oboch dní zástupcovia významných firiem z rôznych častí Slovenska predstavia návštevníkom svoju spoločnosť, portfólio, filozofiu, ako aj aktuálnu ponuku voľných pracovných pozícií. Ďalšie spoločnosti, organizácie a inštitúcie budú prezentovať rôzne inovácie, rozvojové a podporné projekty a programy.

Na veľtrhu budú zastúpené taktiež stredné odborné školy, ktoré ponúknu možnosti rekvalifikácií a prepojenie vzdelávania na prax. Fakulty košických univerzít budú informovať o konkrétnych projektoch v spolupráci s rôznymi zamestnávateľmi, ako aj o možnostiach vyššieho vzdelania, ktorým si jednotlivci môžu zvyšovať svoj osobný kredit na trhu práce.

Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (5) Zdroj: TASR
Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (5) Zdroj: TASR

Veľtrh je zameraný okrem vzdelávania na rôzne odvetvia priemyslu, obchod, služby, či IT sektor. V programe sú prednášky, prezentácie, odborné konzultácie a workshopy, kde si môžu návštevníci otestovať a vylepšiť svoje zručnosti a znalosti.

Organizátorom veľtrhu v košickej Steel Aréne je spoločnosť LUTO Automotive, s.r.o. Podujatie bude prebiehať počas oboch dní od 10.00 do 18.00 hod., vstup pre návštevníkov je voľný.

Veľtrh sa koná pod záštitou Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, primátora mesta Košice, a úradov Košického a Prešovského samosprávneho kraja.

Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (5) Zdroj: TASR
Veľtrh Svet práce 2013 Galéria fotiek (5) Zdroj: TASR

Ak sa nemôžete zúčastniť veľtrhu práce, máme pre vás viac ako 300 pracovných ponúk z Košického kraja.
 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Domáce Košice Košický kraj Ponuky Pracovné ponuky Košice Veľtrh práce Veľtrh svet práce
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy