Na NDK 2014 sa predstavia rečníci Juraj Kováč a Peter Krištofovič

Juraj Kováč a Peter KrištofovičJuraj Kováč a Peter Krištofovič Zdroj: red.

Veľtrh práce Národné Dni Kariéry 2014 už tradične prináša nielen zaujímavé spoločnosti, pracovné ponuky, workshopy, ale aj veľmi atraktívne prednášky a významné a skúsené osobnosti v podobe rečníkov.

Ak navštívite 24. až 25. apríla hotel Crowne Plaza, tak sa budete môcť porozprávať so zástupcami firiem, vytvoriť si profesionálny životopis, zlepšiť  svoje soft skills, alebo si vypočuť zaujímavých rečníkov. Dnes vám predstavujeme dvoch z nich, Juraja Kováča a Petra Krištofoviča, ktorých môžete stretnúť na NDK.

 

Juraj Kováč – večný rozbiehač a ex-holoritník

Juraj Kováč Galéria fotiek (4) Zdroj: red.
Jeden z rečníkov, Juraj Kováč sa narodil v Tisovci. Život zaviedol jeho kroky na Ekonomickú Fakultu Univerzity Mateja Bella v Banskej Bystrici. Už počas štúdia sa stal prezidentom AIESEC Slovensko a rozbehol sériu prednášok úspešných ľudí pod názvom Best Guest. Toto všetko neskôr prerástlo do úspešného, a stále atraktívnejšieho projektu Rozbehni sa.

O čom je Rozbehni sa?

Rozbehni sa začalo prednáškami Best Guest, pokračovalo knihou pre začínajúcich podnikateľov „11 krokov jako začať s holou riťou“ . Teraz na neho nadväzujú mnohé ďalšie aktivity. Neustále prebiehajúce rozbiehačské kurzy, webinár a možnosť mentoringu od samotného Juraja Kováča v The Spot – jedného z prvých a najväčích coworkingových priestorov v Bratislave.

Juraj Kováč dnes

Juraj v súčasnosti žije v Ostrave, Českej republike. Je duchovným otcom súťaží „Najlepší nápad“ a „Social Impact Award“. V nej môžu súťažiaci, ktorí majú verejne prospešný nápad , vyhrať  3x2500 eur od Nadácie Slovenskej sporiteľne, trojmesačné členstvo v kreatívnom priestore The Spot, Bratislava a trojmesačný inkubačný program a konzultácie od Rozbehni sa!

Zaujímavosťou je, že Juraj vystúpil na TEDxNitra v deň svojich narodenín a ako rečníci sa na Best Guestoch predstavili aj Andrej Kiska – nový slovenský prezident a Peter Krištofovič.

Peter Krištofovič - fanúśik rodu Baťovcov

Peter Krištofovič Galéria fotiek (4) Zdroj: red.
Peter Krištofovič je špičkový školiteľ a motivátor. Vzdelávanie a sebarozvoj sú pre neho životnou filozofiou, a k tomu vedie aj svoje okolie a iných ľudí. No na rozdiel od mnohých pseudoodborníkov má na čom stavať.

Úspechy Petra Krištofoviča

V roku 2006 stál na čele firmy, ktorá mala obrat jednu miliardu slovenských korún, v roku 2008 bola jeho spoločnosť ocenená titulom Firma roka vo svojom obore v Rumunsku. Je autorom knihy cieľov a prispievateľom do Hospodárkych Novín.

Vzdelávacie aktivity Petra Krištofoviča

Peter silno verí v rodinu Baťovcov a ich princípy. Je zástancom poctivosti, tvrdej práce a neustáleho sebazdokonaľovania sa. Nepretržite sa snažil a snaží nielen o svoj osobný rozvoj, ale aj o rozvoj ľudí okolo seba.

Jeho semináre Úspech si ty boli takmer okamžite vypredané. Na NDK 2014 vystúpi so zaujímavou témou: Zóna komfortu podnikanie vs. Zamestnanie.

Ak vás zaujali títo rečníci, tak navštívte NDK – Národné Dni Kariéry, 24.- 25.4. 2014 v hoteli Crowne Plaza. Viac informácii nájdete na stránke NDK alebo na Facebook podujatí.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Veľtrh Študenti Kováč Peter Správa Dni Juraj Práce Článok Národné Absolventi Tlačová PR Kariéry NDK Krištofovič
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy