Pracovné ponuky, ktoré vám dajú flexibilitu. Vyberte si!

Voľnosť v práci je dôležitá pre rozvoj pracovníka.Voľnosť v práci je dôležitá pre rozvoj pracovníka. Zdroj: photl.com

Máme pre vás niekoľko zaujímavých pracovných ponúk. Ak nemáte radi stereotyp a sedavý spôsob zamestnania, určite si z množstva ponúk pracovného portálu Kariéra.sk vyberiete.

 
  1. Každý deň v pohybe
    Ak máte radi cestovanie, spoznávanie nových krajín a neradi sedíte na jednom mieste, máme pre vás prácu nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí: v Holandsku, Taliansku, v Grécku, na Cypre alebo v Turecku.
     
  2. Cestovateľský deň
    Na jednom mieste síce presedíte, ale nebudete zatvorení v jednej kancelárii s vašimi kolegami. Pre tento typ práce vám ponúkame pozície: vodič osobného vozidla, vodič kamióna, vodič vysokozdvižného vozíka alebo vodič autodomiešavača.
     
  3. Možnosť výberu
    Účtovnícka práca si síce vyžaduje sedenie na zadku, ale so zamestnávateľom sa môžete dohodnúť, či prácu budete vykonávať z domu alebo z pracovného miesta. V ponuke sú pozície od senior kontrolóra, finančného aplikačného špecialistu, odborného konzultanta, až po samostatného účtovníka.
     
  4. S notebookom v ruke
    Počítačoví geekovia nepotrebujú nič iné k práci iba svoj notebook, prípadne iné technické zariadenia, tablet alebo smartfón.  Aby mohli pracovať, nie sú nároční na pracovné miesto. Radi pracujú doma, v kaviarni alebo z ktoréhokoľvek miesta. Záleží iba na ich dohode so zamestnávateľom, odkiaľ mu umožní vykonávať prácu.
     
  5. Flexibilita a plánovanie
    Aby si medicínsky alebo farmaceutický reprezentanti mohli dovoliť pracovať s dávkou flexibility, často potrebujú byť neustále na očiach, pripomínať sa a plniť si plány. Kto túži po slobode v povolaní, avšak s dávkou zodpovednosti, môže sa uchádzať o pozície z oblasti farmaceutického priemyslu a zdravotníctva.
     
  6. Práca na čerstvom vzduchu
    Práca v poľnohospodárstve je pre tých, ktorí nechcú sedieť v kancelárii,  majú radi pestovateľské práce alebo vzťah k ovociu a zelenine.
     
  7. Komoditný trh
    Práca komoditného makléra je síce drina, ktorú neustojí každý, ale odmenou sú vysoké provízie a časová flexibilita. Staňte sa poradcom správy nehnuteľností, realitným maklérom alebo profesionálnym obchodníkom s nehnuteľnosťami.
     
  8. Dobrovoľníctvo na nezaplatenie
    Aj keď dobrovoľnícka práca nie je zaplatená, hlavné mladí absolventi škôl majú počas práce možnosť získať cenné a užitočné skúsenosti do života. Svoje zručnosti môžu využiť u budúceho zamestnávateľa. Ponúkaná dobrovoľnícka práca je rôznorodá. Môžete pracovať s deťmi a mládežou, so seniormi,  s ľuďmi bez domova alebo viesť tvorivé dielne.
Viac o téme: Práca Voľnosť Pracovné Ponuky Kariera.sk Kariera Flexibilita
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Text: red., Zdroj: Kariera.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy