10 obľúbených pracovných pozícií

Pozrite sa blízka na obľúbené pracovné ponuky na Kariera.sk.Pozrite sa blízka na obľúbené pracovné ponuky na Kariera.sk. Zdroj: photl.com

Chcete zmeniť prácu alebo si prácu práve hľadáte? Máme pre vás zaujímavé pracovné ponuky na ktoré najviac reagovali ľudia na pracovnom portáli Kariera.sk.

 

 

  1. Obchodný zástupca
    Spoločnosť, ktorá pôsobí v dentálnej oblasti hľadá ambicióznych a schopných obchodníkov, ktorí chcú zarábať nadštandardne.

    Benefity: kreatívna práca v danom regióne, pravidelné školenia, práca na báze dlhodobej spolupráce.
     
  2. Administratívny pracovník
    Spoločnosť prevádzkujúca jeden z najnavštevovanejších portálov na slovenskom internete potrebuje človeka, ktorý bude spracovávať požiadavky klientov v rámci katalógu firiem.

    Benefity: práca v stabilnej a rozvíjajúcej sa spoločnosti, príjemný kolektív
     
  3. Skladník
    Pri tejto práci je akceptované neukončené stredoškolské vzdelanie. Úspešný kandidát bude mať na starosti manipuláciu a skladovanie tovaru, ako aj jeho rozvoz.
     
  4. Obchodný manažér
    Hľadá sa zdatný obchodný manažér pre firmu, ktorá vyrába a montuje výťahy, brány, eskalátory a parkovacie systémy.

    Benefity: vysoká odmena za predaj produktov, kariérny rast, bonusové odmeny, pohyblivá pracovná doba
     
  5. Operátor strojov a zariadení
    Firma ponúka až 30 voľných miest v trnavskej časti Modranka.

    Benefity: každý piatok zálohy vo výške 30 eur, zabezpečená doprava, príspevok na dopravu
     
  6. Marketingový pracovník
    Spoločnosť hľadá človeka, ktorý bude zastupovať umelcov, riadiť a organizovať kultúrne podujatia a viesť celú PR agendu.

    Benefity: mobil, nad rámec mesačnej práce možnosť navýšenia platu
     
  7. Office manažér
    Uplatnenie vo firme bude mať človek, ktorý má „v malíčku“ ekonomickú agendu, menšie HR aktivity a marketingové aktivity.

    Benefity: flexibilná pracovná doba, rozmanitá pracovná náplň, motivujúce platové ohodnotenie, teambuldingy a iné tímové aktivity
     
  8. Marketingový špecialista
    Marketingový špecialista bude mať na starosti analýzu efektívnosti predajných a nepredajných procesov a následné návrhy na ich úpravu, ako aj ďalšie marketingové aktivity.

    Benefity: široká ponuka benefitov v oblasti zdravotnej starostlivosti, športu a kultúry, vlastné vzdelávacie centrum a široká škála interných a externých školení, atraktívne zľavy na produkty firmy, príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie, flexibilný pracovný čas
     
  9. Account manager
    Úspešný kandidát bude mať vo firme pridelený plán predaja, za ktorý bude zodpovedať a jeho úlohou bude aj starostlivosť o pridelených zákazníkov.

    Benefity: zdravotná starostlivosť, športové a kultúrne aktivity, vzdelávanie a školenie, zľavy na firemné produkty a služby, príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie, flexibilný pracovný čas
     
  10. Telefonický operátor
    Komunikatívni ľudia nájdu uplatnenie pre telefonickom predaji produktov spoločnosti.

    Benefity: predajné a argumentačné školenia na firemné náklady, školenia psychológie predaja, zamestnanecké teambuildingové akcie, zaujímavé finančné ohodnotenie

Pracovný portál Kariera.sk má medzi zverejnenými pracovnými ponukami aj ďalšie zaujímavé pozície. Sú to úzkoprofilové odvetvia, ktoré si vyžadujú odborné zručnosti a ľudia o nich prejavujú menej záujmu. Ide o pozície autokonštruktér, investičný poradca či výskumný a vedecký pracovník. Ak ste expertom v danej oblasti, máte väčšiu šancu, že na ponuku reagoval menší počet ľudí a vy máte vyššiu šancu získať danú prácu.

Viac o téme: Práca Pracovné Ponuky Kariera.sk Kariera
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy