Príďte si po prácu. Ponúkame vám najzaujímavejšie pozície

Na pracovnom poráli Kariera.sk ponúkame zaujímavé pracovné pozície.Na pracovnom poráli Kariera.sk ponúkame zaujímavé pracovné pozície. Zdroj: photl.com

Pri výbere nového zamestnávateľa Slováci zohľadňujú viaceré faktory. Ako jeden z najdôležitejších je výška nástupného platu. Avšak dôležité sú pre nich aj vzdialenosť pracoviska od miesta bydliska, ako aj zamestnanecké benefity.

Zaujímavá a podnetná práca je pre Slovákov hneď za tretím miestom. Kto by nechcel pracovať na úlohách, ktoré ho bavia a ešte za svoju „prácu“ dostať zaplatené. Z aktuálnych pracovných ponúk na pracovnom portáli Kariera.sk vám prinášame najzaujímavejšie pracovné ponuky veľkých spoločností a personálnych agentúr, ktoré ponúkajú aj zaujímavé zamestnanecké benefity.

  1. Slovak Telekom
    Je najväčší slovenský multimediálny operátor. Jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom ponúka výhody komplexného riešenia poskytnutého z jedného zdroja.

    Pracovná pozícia: IT Architekt

    Benefity: zdravotná starostlivosť, športové a kultúrne podujatia, interné a externé školenia, príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie a ďalšie.
     
  2. Start People
    Je personálna agentúra, ktorá okrem Slovenska pôsobí v jedenástich európskych krajinách. Na slovenskom trhu má 15-ročné skúsenosti.

    Pracovná pozícia: Production Engineer with English language
     
  3. Poštová banka
    Je najrýchlejšie rastúcou bankou na slovenskom trhu, ktorá za posledné roky získala niekoľko prestížnych ocenení.

    Pracovná pozícia: Špecialista dodávateľských zmluvných vzťahov

    Benefity: čerpanie bankových produktov, koncoročné odmeny, dovolenka navyše, nadštandardná lekárska starostlivosť a ďalšie.
     
  4. AuJob
    Je personálna agentúra, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2004. Svoje spolupráce neustále rozširujú smerom do zahraničia – Česka, Rakúska, Nemecka a iných krajín.

    Pracovná pozícia: Scrum master

    Benefity: motivujúce finančné ohodnotenie, technické školenia, využívanie anglického jazyka, občerstvenie, atď.
     
  5. PB PARTNER
    Je dcérskou spoločnosťou Poštovej banky, ktorej cieľom je rozvíjať obchod na poštách a svojim klientom vie poradiť v každej oblasti finančných služieb.

    Pracovná pozícia: Bankár na pošte

    Benefity: 5 dní voľna nad rámec zákona, notebook, telefón  na služobné účely, príspevok na ošatenie, súťaže o dovolenky a ďalšie.
Viac o téme: Partner Banka Práca Slovak People Telekom Práce Ponuka Spoločnosti Pracovné Ponuky Start Postova Aujob Prác PB
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy