Chcete si spríjemniť Vianoce pekným príjmom navyše? Vyberte si z týchto brigád

Pred Vianocami sa zíde každé euro navyše. Či už preto, aby ste mohli svojich najbližších obdarovať pekným darčekom, alebo si zarobené peniaze navyše chcete odložiť na horšie časy. Bez ohľadu na to, na čo peniaze potrebujete, prinášame prehlaď zaujímavých brigád, vďaka ktorým si môžete rýchlo privyrobiť. Pracovný portál Kariéra.sk vybral niekoľko ponúk, pozrite sa, či je niektorá vhodná práve pre vás.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 7,44 EUR/hod. + stravný lístok

Vašou hlavnou úlohou bude dôkladne pripraviť tovar na základe objednávok z predajní. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Ponúkaný plat: 6,00 EUR/hod.

Na tejto pozícii vás čaká profesionálny zákaznícky servis, ktorý zahŕňa pomoc zákazníkom predajne CCC vo výbere tovaru, aktívne ponúka tovar a realizuje jeho predaj. Prihlás sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce:  KE/ZA/BB/TT

Ponúkaný plat: 10,00 EUR/hod.

Do nášho tímu hľadáme šikovných, časovo flexibilných kuriérov brigádnikov, ktorí nám pomôžu nasýtiť našich hladných zákazníkov. Táto brigáda je vhodná iba pri študentov. Životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 6,00 EUR/hod. + príplatky za prácu cez víkend

Hľadáš prácu, kde by si mohol/mohla nastúpiť okamžite a ihneď zarábať? Ozvi sa nám, ponúkame ti brigádu v pokladni s týždenným vyplácaním. Zmeny si s nami dohaduješ vopred, podľa toho, ktoré ti vyhovujú. Prihlás sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: BA, TT, TN, NR, PD, ZA, RK, BB, ZV, RS, KE, PO alebo PP

Ponúkaný plat: 6,10 - 10,41 EUR/hod. + bonusy na niektoré inventúry

Ponúkame atraktívne pracovné podmienky a istotu zmluvy počas celého roka 2024. Ak hľadáš/te nielen príjem, ale aj kamarátky kolektív a iné benefity, skús/te to v našom inventúrnom tíme. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Ponúkaný plat: 6,00 EUR/hod.

Na tejto pozícii vás čaká dopĺňanie spotrebného hygienického materiálu / toaletný papier a mydlo, papierové utierky a ďalšie úkony spojené s údržbou. Viac informácii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Sabinov

Ponúkaný plat: 5,00 EUR/hod.

Ak rád pracuješ s ľuďmi, si šikovný, komunikatívny a máš chuť na sebe pracovať, táto pozícia je ako ušitá pre Teba! Pošli nám životopis a radi sa s tebou stretneme. Celú ponuku nájdeš na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 6,00 EUR/hod.

Hľadáš prácu, kde by si mohol/mohla nastúpiť okamžite a ihneď zarábať? Ozvi sa nám, ponúkame ti brigádu v pokladni s týždenným vyplácaním. Hodíš sa na túto pozíciu? Zašli životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Ponúkaný plat: 800 - 1000 EUR

Hladáš brigádu, vdaka ktorej získaš nové skúsenosti? Je elektronika tvojou záľubou? Pripoj sa do NAY tímu a pomôž rozširovať rady spokojných zákazníkov. Hlás sa na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Brigáda Brigády Privyrobenie Peniaze Vianoce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy